Filmul Alladin a avut premiera la Londra. Rolul jucat de Will Smith

Ultima actualizare: 10-05-2019 19:34

Aladdin revine pe marile ecrane la 27 de ani de la filmul de animaţie care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă.

Pelicula - de data aceasta cu actori în carne şi oase - a avut, joi, premiera la Londra.

Filmul spune povestea lui Aladdin, un puşti al străzii care se împrieteneşte cu un "duh" care îi poate îndeplini trei dorinţe. Una dintre ele este să îl ajute să o cucerească pe frumoasa prinţesa Jasmine.

Naomi Scott, actriţă: "Ea a fost una dintre prinţesele mele preferate. Cred că m-am îndreptat spre ea datorită puterii ei şi pentru că m-am identificat cu ea. Aşa că, atunci când am avut ocazia să o interpretez în carne şi oase, a fost foarte interesant."

Pentru Will Smith, decizia de a juca rolul duhului din lampa fermecată în noul film "Aladdin" a fost una dificilă - călca pe urmele lui Robin Williams, cel care a dat viatza personajului în animaţia din 1992.

Will Smith, actor: "Am fost de-a dreptul îngrozit la început. Trebuie să ai grijă cu genul acesta de filme care marchează copilăria oamenilor. E şi o anumită nostalgie în filmul ăsta, iar Robin Williams a creat ceva de-a dreptul revoluţionar."

Pe platourile de filmare, Will Smith nu a ieşit din pielea personajului - a fost responsabil cu bună dispoziţie.

Mena Massoud, actor: "Prima dată când l-am întâlnit răspândea o energie incredibilă în jurul lui, m-a făcut să zâmbesc şi să râd şi asta s-a păstrat de-a lungul filmărilor. E un vis îndeplinit. Am apucat să fac unele dintre cele mai tari lucruri pe care le-am făcut vreodată şi sper că vor mai fi şi altele."

Regizorul Guy Ritchie este cunoscut pentru filmele sale de acţiune non-conformiste. De această dată a vrut să facă o peliculă pentru întreaga familie.

Guy Ritchie, regizor: "A fost destulă presiune din partea copiilor mei să fac un film pe care să-l poată vedea cu toţii. "Aladdin" este destul de familiar, datorită atitudinii de tip al străzii pe care o afişează. Şi este destul de exotic. A fost o combinaţie de nou şi vechi şi am încercat să le împac cât mai bine, ceea ce e o provocare pentru orice regizor."

Coloana sonoră a filmului este formată din înregistrări noi ale melodiilor originale, dar şi din piese compuse special pentru pelicula regizată de Ritchie. În România, "Aladdin" va avea premiera pe 24 mai.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO