Filmări intense pentru „Păsări de pradă”. Când apare pelicula, cu Harley Quinn în prim plan

31-01-2020 08:35


Fanii filmelor cu supereroi primesc un cadou la început de februarie. Este vorba despre pelicula "Păsări de pradă", cu patru reprezentante ale sexului frumos în prim plan.

În "Păsări de pradă", Harley Quinn face echipă cu alte trei supereroine - Black Canary, Huntress şi Renee Montoya - pentru a salva o fetiţă din ghearele unui psihopat. Filmul este continuarea peliculei "Brigada Sinucigaşilor" din 2016, iar Margot Robbie a fost actriţă şi producător.

Margot Robbie, producător: „Sunt incredibil de mândră şi incredibil de nervoasă. Nu ştii niciodată cum vor merge lucrurile şi în momentul ăsta nu mai ai ce să mai faci. Tot ceea ce poţi face e să oferi filmul oamenilor pentru care l-ai făcut şi să speri că o să le placă."

Filmările au fost intense, iar actriţele din rolurile principale au făcut singure multe dintre cascadorii. Unele scene s-au lăsat cu răni, mai mult sau mai puţin grave.

Mary Elizabeth Winstead, actriță: „Toţi eram bătuţi şi învineţiţi tot timpul, făceam mereu terapie fizică. Aveam pe cineva pe platoul de filmare care, dacă îi sărea genunchiul cuiva, mergeam la el, ne punea genunchiul la loc şi apoi ne întorceam pe platou.”

Una dintre actriţe a fost nevoită să înveţe câteva numere de magie pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

Ella Jay Basco, actriță: „Eu m-am antrenat mai mult la magie şi chiar am avut un magician care venea şi m-a învăţat cum să umblu în buzunare şi cum să fur bani şi alte lucruri."

Rosie Perez spune că a tzinut mortzis să fie prezentă în noul film. În primul rând pentru că pelicula arată la ce se poate ajunge când patru supereroine îşi unesc fortzele.

Rosie Perez, actriță: „Înseamnă foarte mult pentru mine deoarece e o vorbă veche care spune că, dacă ai trecut de 40 de ani, eşti moartă ca femeie actriţă la Hollywood. Ei bine, ştiţi ceva? Filmul ăsta, "Păsări de Pradă" dovedeşte că toţi greşesc."

Producţia va avea premieră în România în 7 februarie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO