Festivalul de Film de la Veneţia: Ținutele care au atras atenția tuturor


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Joi 31 August 2017 08:18
Categorie: Stiri Mondene

Ediţia cu numărul 74 a Festivalului de Film de la Veneţia a început cu o satiră în care apare Matt Damon.

Pelicula prezintă povestea unui cuplu american din clasa mijlocie, care acceptă să se supună unui experiment: vor fi micşoraţi şi, în schimb, li se promite o viaţă mai bună.

Matt Damon şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la braţ cu soţia, cea din viaţă reală.

Matt Damon şi fermecătoarea lui soţie - într-o ţinută care îi scotea în evidenţă bustul generos - au dat tonul strălucirii pe covorul roşu, înaintea difuzării peliculei "Downsizing", în cadrul ceremoniei de deschidere a festivalului.

Şi partenera din film a lui Damon, actriţa Kristen Wiig, a fost o apariţie de senzaţie, într-o rochie cu broderii şi cu un decolteu interminabil.

Dintre juraţi, britanică Rebeca Hall, într-o creaţie Armani, a atras toate privirile. Juriul este condus de o actriţa renumită de la Hollywood.

Annette Bening, actriţa şi preşedinta Juriului: "Pentru mine, momentul când luminile se sting în sală, când se face linişte şi se aşterne întunericul, este momentul când noi cu toţii putem să ne pierdem în cel mai minunat mod cu putinţă, să ne eliberăm şi să devenim din nou copii."

În regia lui Alexander Payne, "Downsizing" este primul din cele două filme cu care Mat Dammon a intrat în competiţia oficială.

Damon joacă rolul unui om obişnuit care încearcă să-şi rezolve problemele şi speră să salveze planetă, acceptând să se supună unui experiment prin care este micşorat. La fel că soţia lui.

21 de filme sunt în competiţie pentru marele trofeu, "Leul de aur", care va fi înmânat în 9 septembrie.

VIDEO PROTVPLUS.RO