Elisabeta a II-a a Marii Britanii a vizitat Westeros. Ce a facut regina cand a ajuns la Tronul de Fier. VIDEO


Ultimul update: Vineri 27 Iunie 2014 07:10
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014 16:15
Categorie: Stiri Mondene
regina Elisabeta si Tronul de Fier

Regina Elisabeta a II-a a vizitat platourile de filmare din Belfast unde se realizeaza faimosul serial "Urzeala tronurilor"

La 88 de ani, regina Marii Britanii nu se tine totusi departe de cultura pop. Asa ca in cursul unei vizite in Irlanda de Nord suverana a vizitat si studiourile din Belfast unde se toarna populara serie de televiziune “Urzeala tronurilor” (Game of Thrones). A insoti-o printul consort, Philip, duce de Edinburgh

Potrivit CBS News, suverana a discutat cu vedetele serialului, insa desi a fost invitata sa se aseze pe faimosul Tron de Fier, a refuzat politicos. Ceea ce nu a impiedicat-o sa admire costumele, armele si decorurile care recreaza taramul imaginar Westeros. Gazdele i-au oferit, la finalul vizitei, o versiune miniaturala a tronului, pe care regina a acceptat-o, desi a parut oarecum intrigata de obiect.

“Urzeala tronurilor” este cea mai ampla productie de televiziune realizata in Europa. Primele trei sezoane au adus Irlandei de Nord castiguri de 65 de milioane de lire sterline si au relansat turismul in regiune, astfel ca nu e de mirare ca si regina incearca sa promoveze serialul care le aduce prosperitate suspusilor ei.

FULLSCREEN
Elisabeta a II-a a Marii Britanii a vizitat Westeros. Ce a facut regina cand a ajuns la Tronul de Fier. VIDEO
  • /

Sursa: CBS

VIDEO PROTVPLUS.RO