El este celebru, însă puțini o știu pe soția sa. Cum arată Jaqueline, partenera lui Adam Sandler

07-08-2020 10:46


adam sandler

Adam Sandler și Jackie sunt împreună din anul 1998. S-au căsătorit în 2003 și au două fete superbe, Sadie (13 ani) și Sunny (11 ani). Cuplul a aniversat recent 22 de ani de relație, iar actorul a profitat de ocazie pentru a îi dedica jumătății sale un mesaj special.

"În urmă cu 22 de ani, ne-am privit și ne-am îndrăgostit profund. Abia aștept următorii 22 de ani, tânără doamnă. Te iubesc, a mea fată pentru totdeauna”, a scris actorul pe Instagram, cu ocazia aniversării primei zile în care el și Jackie s-au întâlnit.

Drew Barrymore, alături de care Adam a jucat în mai multe filme, a scris într-un comentariu: "Sunteți cel mai frumos cuplu și vă iubesc atât de mult pe amândoi. Și pe fetele voastre!".

La rândul său, Salma Hayek le-a transmis: "Felicitări. Ești un bărbat norocos. Ea este o femeie extraordinară. Vă doresc ca această dragoste frumoasă să continue pentru totdeauna".

 

 

Adam și Jackie s-au cunoscut în anul 1998, pe platourile de filmare ale peliculei "Big Daddy". Jacqueline a fost selectată să joace rolul unei ospătărițe care îi ia comanda la bar. Până în iunie 1999, când filmul a fost lansat, Adam și Jacqueline au început să se întâlnească.

Acesta nu a fost doar începutul unei povești frumoase de iubire, ci și startul unei cariere de succes în cinematografie pentru Jacqueline. Soția lui Adam Sandler a apărut în multe filme ale actorului, printre care se numără "50 First Dates", "Little Nicky", "Just Go With It", "Grown Ups" și "Grown Ups 2".

De asemenea, actorul de 53 de ani a publicat și câteva imagini cu el și soția sa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 years ago today we locked eyes and fell deep. Look forward to the next 22, young lady. Love you my forever girl.

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler) on

 

Vezi și: (P) EXPERIENȚE din ȚARA FĂGĂRAȘULUI powered by SUZUKI

Sursa: Profimedia

VIDEO PROTVPLUS.RO