Drama in Bulgaria, pe platourile unde filmeaza Stallone, Bruce Willis si Jean Claude Van Damme

Ultima actualizare: 31-10-2012 21:18
the expendables 2

Un cascador care filma in Bulgaria pentru continuarea seriei "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" a murit pe platourile de filmare.

Deocamdata insa, aceste informatii au ramas neconfirmate, informeaza novinite.com, citat de Mediafax. Conform sursei citate, cascadorul decedat este un cetatean strain, iar alti alti doi cascadori au fost raniti in acelasi accident.

Totul s-a intamplat joi seara, intr-un rezervor de apa din orasul Elin Pelin, din apropiere de capitala Bulgariei, a anuntat postul de televiziune bTV, vineri dimineata.

Fa-ti TESTUL BBC. Al catelea ai fost pe Pamant si CAT MAI AI DE TRAIT, plus tara care moare prima

Incidentul s-a produs in timpul filmarii unei cascadorii care implica explozia unei bombe false intr-o barca de cauciuc, in acel rezervor de apa.

Postul bTV a anuntat ca autoritatile locale au confirmat doar faptul ca a avut loc un accident in care au fost implicati cascadori profesionisti. Potrivit unor informatii neoficiale, filmul pentru care erau realizate acele cascadorii este "The Expendables 2".

"The Expendables 2" este filmat la NU Boyana Studios din Sofia si a adus in Bulgaria o serie de actori de legenda ai filmelor de actiune de la Hollywood, precum Arnold Schwarzenegger, Silvester Stallone, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris si Jason Statham.

Filmul de actiune "The Expendables/ Eroi de sacrificiu", regizat si produs de Sylvester Stallone, lansat in august 2010, prezinta aventurile unei bande de mercenari care primeste misiunea de a inlatura de la putere un dictator sud-american. Pentru a asigura succesul acestui film de actiune, Stallone, care detine un rol in aceasta pelicula, a mizat pe o distributie de invidiat, din care fac parte "Stone Cold" Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham si Dolph Lundgren.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO