Dr. Dre, internat la spital cu un posibil anevrism cerebral. Cum se simte rapperul

Ultima actualizare: 06-01-2021 09:01
Dr. Dre, internat la spital cu un posibil anevrism cerebral. Cum se simte rapperul
Getty

Rapperul Dr. Dre a fost internat în spital după ce ar fi făcut un anevrism cerebral. El a anunțat însă marți că se simte „bine”, pentru a pune capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate.

 

Rapperul Dr. Dre a fost internat într-un spital din Los Angeles.

„Mă simt bine şi primesc îngrijiri excelente din partea echipei mele medicale", a declarat magnatul muzicii pe Instagram în timp ce relatările despre starea sa au început să circule, potrivit AFP și Agerpres.

„Voi ieşi din spital şi mă voi întoarce acasă în curând. Mulţumesc tuturor marilor medici profesionişti de la Cedars", a transmis Dr. Dre.

Rapperul în vârstă de 55 de ani, pe numele său real Andre Young, este una dintre cele mai influente personalităţi de pe scena hip-hop. El a cunoscut celebritatea alături de pionierii gangsta rap N.W.A., în anii 1980.

În deceniul următor, artistul a fondat Death Row Records, apoi Beats Eletronics, compania sa de căşti audio, cumpărată de Apple.

Dr. Dre a colaborat cu cei mai mari artişti rap precum Eminem, căruia i-a fost mentor, Snoop Dogg sau Combs, şi a lansat gangsta rap şi G-Funk pe Coasta de Vest.

Vestea spitalizării rapperului a stârnit un val de îngrijorare pe reţelele sociale, în special în rândul prietenilor săi.

Ice Cube a scris pe Twitter: "Trimiteţi dragostea şi rugăciunile voastre prietenului Dr. Dre".

„Fă-te bine Dr. Dre pentru că avem nevoie de tine", a scris şi Snoop Dogg pe Instagram.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO