Dorintele unor oameni greu incercati de soarta devin realitate, miercuri seara. "Clipa de fericire" e acum la ProTV


Ultimul update: Sambata 28 Noiembrie 2015 06:57
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2015 07:58
Categorie: Stiri Mondene

Miercuri seara, de la 20:30, la ProTV, va invitam sa traiti o clipa de fericire. Aveti intalnire cu oameni curajosi, care - desi au fost greu incercati de viata - lupta pentru fericirea lor.

Cele mai profunde dorinte ale acestor eroi vor deveni realitate in emisiunea "Clipa de fericire", gazduita de Amalia Enache. Echipa emisiunii "Clipa de fericire" a strabatut tara intreaga si a gasit oameni cu povesti de viata incredibile. Sunt oameni simpli care si-au pastrat sufletul pur, desi au trecut prin multe greutati. Au stiut sa multumeasca pentru fiecare lucru frumos care li s-a intamplat. Ei vor cunoaste acum fericirea adevarata.

Amalia Enache, gazda emisiunii: "Credem in implinirea dorintelor adevarate, profunde. Daca te intrebi repede ce te-ar face mai fericita, poate ca ai zice ca vrei mai multe ore libere, ca vrei sa dormi mai mult. Dar, de fapt, numitorul nostru comun este ca altceva ne face cu adevarat fericiti si noi acolo ne ducem, in profunzime, la emotiile adevarate."

Miercuri seara, gazda emisiunii, Amalia Enache, va invita sa descoperiti povestea unei copile de 13 ani, cu care destinul nu a fost deloc bland. Si-a gasit refugiul in kaiac-canoe si lupta sa faca performanta.

Tot miercuri, il veti cunoaste si pe un baiat care isi doreste un singur lucru in viata: sa poata merge. Scrie poezii, are deja trei volume publicate, iar cu banii castigati din vanzarea cartilor isi plateste tratamentul de recuperare.

Acesti oameni minunati merita sa cunoasca fericirea adevarata. Si noi le-o vom oferi.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO