"Decor de nunta" pentru cuplurile din China, Londra aduce sume importante de bani la finantele Marii Britanii

Ultima actualizare: 16-12-2014 00:09
nunta

 Multe cupluri calatoresc in strainatate dupa nunta. Dar chinezii fac totul altfel. Tot mai multi tineri chinezi merg la Londra sa-si faca fotografiile de nunta, cu luni inainte sa se casatoreasca.

Se pozeaza in fata Big Benului sau palatului Buckingham in costum de miri, chiar daca se casatoresc acasa la ei. Iar Londra ii primeste cu bratele deschise, caci castiga de pe urma lor.

Dragostea pentru Londra, diferenta de fus orar, dar mai ales emotiile i-au trezit cu noaptea in cap pe tinerii chinezi.

Pentru pozele de nunta, ei au apelat la un fotograf profesionist care le intelege exact nevoile.

Raymond Wu, fotograf: ''In China, nuntile sunt complicate, sunt multe traditii de urmat. In ziua nuntii nu e timp de facut poze''.

Asa ca le vor face acum, iar in ziua nuntii vor putea deja sa le arate invitatilor albumul de nunta. Sunt fericiti sa pozeze in fata cladirilor istorice din Londra, iar vremea rece de decembrie nu ii descurajeaza.

In jur de zece milioane de cupluri se casatoresc anual in China. Si tot mai multe fac economii ca sa-si ofere asemenea fotografii de nunta.

Raymond Wu, fotograf: ''Acum trei sau patru ani, aveam 40-50 de cupluri pe an, acum sunt peste 100.''

Iar Londra se bucura sa le fie decor de nunta. Pana in 2020, capitala britanica spera sa atraga 650.000 de turisti chinezi pe an, care sa aduca economiei peste un miliard de lire sterline.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO