Declaratia surprinzatoare a unei frumoase actrite: "Niciun barbat nu m-a invitat in oras vreodata"

26-04-2013 12:35


Sheridan Smith, intalnire

"Nu am fost niciodata la o intalnire. Nu m-a invitat niciun barbat". Declaratia vine din partea unei frumoase actrite din Marea Britanie, care, cu siguranta, si-a lasat fanii fara cuvinte cu o astfel de afirmatie.

Actrita Sheridan Smith a marturisit ca nu a fost niciodata la o intalnire amoroasa, dar ca este deschisa la astfel de lucruri. Mai mult, ea a precizat ca asteapta sa il cunoasca pe barbatul care o va face sa se indragosteasca.

"Tocmai ce am terminat filmarile la drama Dates, dar trebuie sa recunosc ca nu stiu cum este sa mergi la intalniri. Nu imi aduc aminte sa fi fost invitata vreodata de un barbat in oras. Cred ca daca as cunoaste barbatul care sa ma atraga, as vrea o astfel de intalnire romantica. Toti prietenii mei vor sa sa ma cupleze", a declarat actrita.

"Atunci cand lucrezi tot timpul si esti mereu pe platoul de filmare nu mai ai timp de viata personala. Toti barbatii cu care ma vad in fiecare zi sunt actori. Nu stiu daca mi-as dori o relatie cu un actor. Dar nu se stie niciodata", a mai spus actrita, care in trecut a avut o relatie amoroasa cu actorul James Corden.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO