De ce a murit de fapt Cameron Boyce. Descoperirea făcută la autopsie


Ultimul update: Miercuri 31 Iulie 2019 15:13
Data publicarii: Miercuri 31 Iulie 2019 15:09
Categorie: Stiri Mondene
Cameron Boyce

Actorul Cameron Boyce, star al postului de televiziune Disney, care a murit în mod neaşteptat la vârsta de 20 de ani la începutul lunii iulie, a decedat din cauza epilepsiei, a indicat un medic legist din Los Angeles

Actorul american, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Descendants", difuzată de Disney Channel, şi din serialul TV "Jessie", a murit după ce a fost găsit inconştient în reşedinţa sa din cartierul North Hollywood din Los Angeles, pe 6 iulie.

La momentul respectiv, familia lui a declarat că actorul a murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente.

Marţi, Departamentul de medicină legală din comitatul Los Angeles a precizat că a fost determinată cauza morţii lui Cameron Boyce, pe care a descris-o drept o "moarte neaşteptată cauzată de epilepsie".

O investigaţie post-mortem a fost efectuată pe 8 iulie, însă au fost necesare teste suplimentare pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Cameron Boyce s-a născut în California şi era cunoscut şi pentru acţiunile lui umanitare.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat a debutat în actorie cu un rol în filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a apărut în comedia "Grown Ups" din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmaţieni", şi a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Cameron Boyce fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher".

Familia actorului Cameron Boyce a dezvăluit boala de care suferea acesta
Cauza morții actorului Cameron Boyce. Autoritățile desfășoară investigații suplimentare
Doliu la Hollywood. Un actor a murit la 20 de ani, în somn. Era considerat o stea în ascensiune
FULLSCREEN
De ce a murit de fapt Cameron Boyce. Descoperirea făcută la autopsie
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO