David Letterman, in scandal sexual! Santaj cu relatia sa extraconjugala

Ultima actualizare: 18-10-2012 18:36

Celebrul realizator TV a recunoscut in emisiunea sa de joi, The late Show", ca a avut relatii intime cu una dintre membrele echipei sale si ca a fost tinta unui santaj.

 

Realizatorul de televiziune, in varsta de 62 de ani, a dezvaluit audientei ca a primit un pachet, in urma cu trei saptamani, in care se afla o scrisoare care ameninta ca relatia sa intima cu una dintre membrele echipei sale va fi facuta publica daca nu va plati o suma mare de bani.

"Stiu ca ai facut lucruri ingrozitoare si pot dovedi ca ai facut aceste lucruri teribile", mentiona scrisoarea, dupa cum a spus Letterman publicului, adaugand ca si-a sunat atunci avocatul si a stabilit o intalnire cu santajistul.

Cei doi s-au intalnit, iar santajistul i-a spus lui Letterman ce planuri are: sa publice o carte despre viata realizatorului TV, in care sa includa si detalii referitoare la aventurile sale sexuale din trecut.

La urmatoarea intalnire, Letterman, cu sprijinul procurorilor din Manhattan, i-a inmanat santajistului un cec fals pentru suma de doua milioane de dolari. A muscat momeala si a ajuns intr-un final dupa gratii.

Poate pentru a nu mai fi santajat si altadata, David Letterman a recunoscut, in cadrul emisiunii de joi, ca a avut relatii sexuale cu cateva colege din echipa sa. Nu a spus si cand s-a intamplat.

Anul acesta, Letterman a anuntat, tot in cadrul propriului show tv, ca s-a casatorit cu Regina Lasko, cu care are o relatie de peste 20 de ani. Cei doi au impreuna un fiu.

Nu se stie in ce perioada Letterman a intretinut relatii sexuale cu colegele sale.

Patitu-i priceput

In 2005, Kelly Frank, care a lucrat la ferma lui Letterman din Montana, a fost arestat pentru ca planuia sa il rapeasca pe fiul omului de televiziune. Frank a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO