Cu cine s-a căsătorit artistul Emin Agaralov, fiul unui oligarh. Trump a apărut în videoclipul său

17-07-2018 14:20


nunta fiul oligarh

Emin Agaralov, fiul oligarhului azer Aras Agalarov, s-a căsătorit cu manechinul Alena Gavrilova în cadrul unei ceremonii la care au participat în jur de 200 de invitaţi.

Aras Agalarov, tatălui lui Emin, are o avere estimatită la 1.7 miliarde de dolari. Emin, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu modelul Alena Gavrilova pe 14 iulie, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la un club de golf de lângă Moscova, potrivit Daily Mail 

Printre invitaţii faimoşi s-a numărat şi cântăreaţă rusoaică Anita Tsoy. Emin Agalarov este un om de afaceri şi un artist care cântă şi compune melodii atât în rusă, cât şi în engleză.

Muzica lui este foarte populară în Azerbaijian şi Rusia. Acesta a fost căsătorit iniţial cu Leyla Aliyeva, fiica preşedintelui azer Ilham Aliyev. Cei doi au divorţat în 2015 şi au doi copii gemeni.

Agalarov şi-a început relaţia cu Gavrilova în 2016 şi au un fiu împreună.

Donald Trump îl apreciază pe Emin, președintele american fiind prezent într-un videoclip al acestuia, în 2013. De asemenea, Trump are o relaţie de prietenie şi cu tatăl lui, Aras, care este unul dintre partenerii de afaceri apropiaţi ai lui Putin.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO