Continuarea comediei "Tantalaul si Gogomanul", pe ecranele din Romania, din 12 decembrie. Actiunea se petrece dupa 20 de ani


Ultimul update: Sambata 08 Noiembrie 2014 00:31
Data publicarii: Miercuri 05 Noiembrie 2014 08:14
Categorie: Stiri Mondene

Jim Carrey revine intr-unul dintre rolurile care i-au adus celebritatea. Este vorba despre o continuare, dupa 20 de ani, a comediei de succes ''Tantalaul si Gogomanul''.

De la distributie pana la regizori, intreaga echipa s-a reunit pentru acest film. Fideli personajelor, actorii din rolurile principale s-au imbracat pestrit si n-au fost seriosi nicio clipa.

Au trecut 20 de ani, dar Lloyd si Harry nu s-au schimbat prea mult. In punctul in care ii reintalnim, cei doi se pornesc intr-o noua aventura.

Asa ca Lloyd si Harry pornesc trec prin tot soiul de intamplari caraghioase, incercand sa o gaseasca pe fiica lui Harry. La premiera filmului, numit "Mai tantalau, mai gogoman'', Jim Carrey si Jeff Daniels puteau fi vazuti de la o posta, din cauza smokingurilor fistichii facute de Tom Ford.

''A stat pana noaptea tarziu sa le coasa cu o masina mica si o pedala mica'', a spus Jim Carrey.

''I-am zis ca trebuie sa le faca el cu mana lui'', a spus Jeff Daniels.

Actorii au recunoscut ca nu se omoara dupa continuari, de aceea au si trecut 20 de ani de la filmul original. Care, spun ei, are cei mai neasteptati fani.

''Kim Jong-un. Mi-a zis cand i-am facut o vizita sa ma distrez'', a glumit Carrey.

''Putin. Putin ne-a sunat si ne-a zis cat de mult i-a placut filmul'', a spus si Daniels.

''Mai tantalau, mai gogoman'' ajunge si in cinematografele de la noi din 12 decembrie.

VIDEO PROTVPLUS.RO