Concertul Queen + Adam Lambert a strans mii de fani in Piata Constitutiei. Omagiul emotionant adus lui Freddie Mercury

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24

Hituri ca "We are the champions" sau "We will rock you" au rasunat marti seara in Piata Constitutiei din Bucuresti. Legendara trupa Queen si solistul Adam Lambert au urcat pentru prima oara pe scena din Romania si au sustinut un spectacol de neuitat.

Nu au lipsit nici momentele emotionante, in memoria lui Freddie Mercury. Cum au urcat pe scena, membrii formatiei Queen au raspandit instantaneu energia rock-ului catre public. Chitaristul Brian May, unul dintre membrii fondatori ai trupei, a marturisit ca, de foarte mult timp, isi dorea sa ajunga in Romania.

Brian May a interactionat cu fanii pe toata durata concertului si chiar a tinut sa faca... un selfie cu multimea!

Solistul trupei, Adam Lambert, a cantat pentru prima oara alaturi de Queen in 2009. Marti seara, fanii l-au primit pe Adam cu bratele deschise, dar nu l-au uitat nici pe regretatul Freddie Mercury, figura emblematica a trupei.

Spectatori: "Fiul nostru s-a nascut in ziua in care a murit Freddie, acum 25 de ani, asa ca am venit sa vedem urmasul lui Freddie."

Spectator: "Deosebit ca intotdeauna, Queen, bine, Freddie e de neinlocuit, dar oricum mi-am adus aminte de vremurile bune."

Miile de oameni au cantat, impreuna cu cei de la Queen, piesa "Love of my life" si au vrut sa ii aduca astfel un omagiu lui Freddie Mercury.

Spectatoare: "Am cantat, am tipat, am plans, a fost superb."

Spectatoare: "Superb, dar nu se compara daca era Freddie, dar tot a fost frumos. Au cantat la sfarsit We are the champions si a cantat tot publicul, toata lumea era pe val."

Turista din Franta: "A fost genial, eu am venit special pentru asta si sunt foarte foarte multumita. We will rock you!"

Concertul de la Bucuresti face parte dintr-un turneu european in care sunt incluse 15 tari.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO