Colin Firth i-a scris fostului amant al soției: ”Știu că și tu suferi”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Colin Firth, Livia Firth
Getty

Colin Firth i-a scris o scrisoare fostului amant al soției sale, în care arată multă ”înțelegere” spunându-i că ”știu că și tu suferi”, dar în care îl califică drept ”hărțuitor”.

Livia Giuggioli, 55 de ani, soția actorului britanic, a ajuns pe prima pagină a tabloidelor atunci când a afirmat că Marco Brancaccia (foto jos), de 55 de ani, a făcut-o să trăiască în frică după ce a amenințat-o la telefon și prin SMS-uri. Jurnalistul italian a fost, de asemenea, acuzat că i-a trimis prin e-mail lui Colin Firth, 57 de ani, fotografii cu soția acestuia, Livia, gest care l-a determinat pe actor să-l acționeze în judecată, relatează Daily Mail.

Livia și Colin Firth au devenit vedete în tabloide după ce jurnalistul italian Marco Brancaccia a făcut publică relația pe care a avut-o cu soția actorului, în perioada 2015-2016, relație confirmată și de Livia Firth. În urma dezvăluirilor apărute în presă, Colin Firth a decis să-i scrie și el o scrisoare fostului amant al soției.

Marco Brancaccia și soția lui Colin Firth se cunosc încă din copilărie. După ce Livia a decis să pună capăt aventurii, jurnalistul a început să o hărțuiască și să o urmărească, i-a trimis numeroase e-mail-uri, amenințări și mesaje indecente, iar aceste lucruri i-au determinat pe soții Firth să depună plângere la poliție.

Pe lângă acțiunea legală, actorul i-a scris jurnalistului o scrisoare. ”M-ai făcut să sufăr, dar știu că și tu suferi,” a scris actorul, citat de Daily Mail.

Jurnalistul a povestit pentru Daily Mail că relația cu Livia a început după o petrecere care a avut loc la casa actorului din Italia, în vara anului 2015. În acea perioadă, Livia era hotărâtă să divorțeze de Colin Firth.

”M-am îndrăgostit nebunește de Livia. Simțeam că este femeia vieții mele. Am iubit-o foarte, foarte mult”, a spus Brancaccia, adăugând că acuzațiile de hărțuire sunt ”prostii” și că adevărata poveste este ”un cuplu celebru încearcă să ascundă o relație extraconjugală”.

Soții Firth sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi fii, Luca, 16 ani și Matteo, 13 ani. Cei doi s-au cunoscut în Columbia în 1995, în timpul filmărilor pentru BBC a unei adaptări a romanului Nostromo, de Joseph Conrad.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO