Marius Moga, Smiley, Andra si Alex Velea, pe aceeasi scena. Show-ul "Moga and Friends" a mutat distractia la Alba Iulia

Ultima actualizare: 04-06-2014 06:57

Dupa 14 ani, Marius Moga s-a intors acasa, la Alba Iulia, si, alaturi de cei mai in voga artisti ai momentului, a facut vineri seara spectacol in primul sau concert sustinut vreodata la scena dechisa.

Vizibil emotionat, artistul a cantat cele mai cunoscute piese, iar companie principala i-a fost, pe langa un cor de copii, chiar publicul.

Mii de oameni au umplut piata din cetate si au cantat la unison cu el. Spectacolul "Moga and Friends" a transformat astfel Alba Iulia in capitala distractiei, la zilele orasului, Albafest.

Dupa o buna perioada in care a compus hit dupa hit, Moga a sustinut si primul sau concert, acasa la el, in Alba Iulia.
In deschidere, un cor format din 100 de copii au cantat, alaturi de el, refrenele pieselor care l-au facut celebru.

Mama, tatal si bunica lui s-au aflat in public si l-au urmarit indeaproape. Iar asta l-a emotionat...

Si prietenii i-au fost alaturi: Paula Seling, Andra, Alex Velea sau Smiley au facut si ei show.

"14 e un numar interesant in viata mea, ca stateam pe Tulnicului 14 in Alba Iulia, bunica mea era pe strada numarul 14. Dupa 14 ani ma intorc in Alba, cu prieteni. Am plecat singur si m-am intors cu o groaza de prieteni", a spus Marius Moga.

"Stiu ca e un eveniment extrem de important pentru el. Dupa 14 ani, si-a lansat prima lui piesa si nu puteam sa lipsesc de la primul lui concert", a afirmat Smiley.

"Asta a fost si scopul, sa reuneasca orasul Alba Iulia pentru ca sunt mai multe generatii care gandesc si fac lucruri complet diferit", a declarat tatal lui Marius Moga.

"M-am simtit extraordinar de bine acasa la Marius Moga, acasa la fratii Moga. Era momentul sa fac acest show pentru oamenii pe care ii iubesc", a spus si Andra.

Iar la final, un foc impresionat de artificii a luminat cerul si scena a fost cufundata in lumina jucurilor de laser.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO