Cine vor fi noii juraţi MasterChef. Unul dintre ei a devenit celebru şi ca artist

MasterChef

Au fost anunţate numele noilor juraţi MasterChef. 

Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran, sunt cei trei jurați MasterChef.

Chef Joseph Hadad a reușit de-a lungul timpului să se reinventeze atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, prin arta culinară. Deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate. Ca un adevărat star al bucătăriei internațioanale, Chef Joseph Hadad a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru personalități internaționale și chiar președinți de state.

”Pun aceeași pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire și să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef.”, a declarat Chef Joseph Hadad.

Chef Silviu Chelaru și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil, a crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extrem de mult și nimic nu l-a oprit să-și transforme visul în realitate. Și-a încercat rezistența și talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în țară și a plecat în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cu o stea Michelin. Chef Silviu Chelaru a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca, ”primul său copil”.

Citește și
restaurant romanesc
Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef

”Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții.”, a declarat Chef Silviu Chelaru.

Cosmin Tudoran este un artist! Dar în același timp este și unul dintre cei mai pasionați experți de vin din România. Fiind jurat în competiții naționale și internaționale de vin și îmbinând această expertiză cu oportunitatea de a mânca în restaurante premiate din toată lumea, Cosmin Tudoran intră în show-ul MasterChef cu o perspectivă complet nouă.

”Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină.”, a declarat Chef Cosmin Tudoran.

Articol recomandat de sport.ro
Olăroiu, răsplătit de arabi în mijlocul unui sezon istoric: românul încheie anul cu o veste excelentă
Olăroiu, răsplătit de arabi în mijlocul unui sezon istoric: românul încheie anul cu o veste excelentă
Citește și...
Nou sezon MasterChef, la Pro TV. Au început preselecțiile
Nou sezon MasterChef, la Pro TV. Au început preselecțiile

Anul acesta, PRO TV pregătește un nou sezon MasterChef, cel mai tare cooking show din România.

Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef
Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef

Doi chefi români, care s-au specializat la școli de profil renumite, fac senzație cu restaurantul lor deschis într-o zonă bună a Parisului. Unul din ei, Bogdan Alexandrescu, ”Dexter”, a fost finalist în primul sezon al emisiunii MasterChef.

Rețetă de cozonac pufos de Paște. Este secretul de familie al unui chef celebru
Rețetă de cozonac pufos de Paște. Este secretul de familie al unui chef celebru

Vrei sa faci un cozonac pufos de Paste, dar nu stii ce reteta sa alegi? Iti propunem o reteta de cozonac de casa testata de 5 generatii.

Recomandări
Ciolacu rămâne premier, suspans în desemnarea prezidențiabilului. UDMR preia cele mai grele ministere, de care PSD și PNL fug
Ciolacu rămâne premier, suspans în desemnarea prezidențiabilului. UDMR preia cele mai grele ministere, de care PSD și PNL fug

Discuțiile aprinse din jurul coaliției de guvernare sunt aproape de sfârșit. Liderii pro-europeni au fost duminică la consultări cu președintele Klaus Iohannis, care a amânat să anunțe propunerea de premier.  

Mall-urile și piețele, invadate de români cu febra Crăciunului: ”Am încheiat astăzi. 1.000 de lei, cam așa”. ”Trăim bine!”
Mall-urile și piețele, invadate de români cu febra Crăciunului: ”Am încheiat astăzi. 1.000 de lei, cam așa”. ”Trăim bine!”

“Doar iau ceva repede din magazin și gata”. Asta și-au spus încrezători majoritatea românilor, în ultimul weekend dinaintea Crăciunului. Apoi s-au trezit la capătul numeroaselor cozi, formate de alți optimiști ca ei.  

Lista finală a miniștrilor PSD, PNL și UDMR. Surprizele care apar pentru prima dată într-un guvern
Lista finală a miniștrilor PSD, PNL și UDMR. Surprizele care apar pentru prima dată într-un guvern

Partidele pro-europene care negociază pentru formarea Guvernului au ajuns, duminică seară, la un acord, atât asupra împărţirii ministerelor, cât şi asupra celor care vor prelua portofoliile.