Hairstylistul libanez Mounir, ajuns celebru în mediul online în urma transformărilor uluitoare pe care le realizează, a susținut luni seară, în Capitală, primul masterclass dedicat profesioniștilor din domeniu.

El este unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți hairstiliști, cu peste 12 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Cei care au participat la eveniment au fost impresionați de această experiența.

Mounir, hairstylistul cu peste 12 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, a susținut luni seară primul masterclass dedicat profesioniștilor din acest domeniu.

Mounir: Sunt foarte fericit în România. Energia este foarte pozitivă aici, iar oamenii sunt la fel. A fost o audiență frumoasă. Am avut 100 și ceva de persoane. Sperăm să continuăm tot așa. S-a terminat Covidul și acum noi zburăm!

Reporter: Ce au putut să învețe cei care au venit în această seară aici?

Adrian Perjovschi, hairstylist:O groază de lucruri noi. În primul rând tehnicile maestrului Munir pentru balayage, pentru că este cel mai cunoscut în acest domeniu. O groază de tipsuri, fonduri de decolorare. Tehnici de conturing, de deschidere ale blondului.

Persoanele care au venit să învețe și care îl admiră pe Mounir au fost încântați de experiență, iar prețul nu a fost deloc mic. Cine a vrut să participe la acest masterclass a plătit între 600 și 1000 de euro, iar hairstyliștii au împărtășit câteva dintre sfaturile pe care le-au primit.

Reporter: Ce sfaturi aveți pentru femeie care vor să-și întrețina mai bine părul?

Hairstylist: Să își aleagă un stylist priceput, să își folosească produse pentru fiecare tip de păr și pentru nevoile părului.

Hairstylist:Mă bucur foarte mult că am aflat trips and tricks din ce face Munir, cum să facem trecerea mai frumoasă și să îmbunătățim tehnica pentru balayage.

Balayage este o metodă de vopsire liberă a părului în care se folosește doar mâna, iar specialiștii spun că o astfel de tehnică necesită mult timp.

Hairstylist: Un balayage durează în funcție de par între 4-5 ore, iar clientele se pot întoarce chiar și după 6-7 luni.

Hairstylist: În salonul meu am stat cel mai mult opt ore pentru o transformare. De la un brunet la un blond dechis. Anul acesta se merge mai mult spre culori naturale.

Stiliștii care au achiziționat pachete de produse pentru saloanele lor au avut acces gratuit la eveniment.