O tanara din Australia se lauda ca a reusit "cel mai bun selfie din lume". Vedeta care apare in fotografie

Ultima actualizare: 18-02-2017 07:14

Nebunia "selfie" a cuprins intreaga planeta, iar unii fac eforturi mari pentru o fotografie perfecta. Si trebuie sa recunoastem ca nu este tocmai usor sa ajungi la o asemenea performanta. A reusit insa o tanara, la un concert organizat la Sydney.

Cocotata pe un scaun, Jessica Blum rade sincer, iar idolul ei Bruce Springsteen este perfect pozitionat in fundal, in timp ce canta si arata cu degetul spre norocoasa fana. Tanara australianca a povestit cum a reusit acest selfie memorabil.

Reporter: "Jessica Blum a fost unul dintre cei 20.000 de fani la concerul lui Bruce Springsteen, din Sydney, cand a reusit sa faca acest uimitor selfie, exact la momentul potrivit."

Artistul tocmai coborase in sala, in mijlocul spectatorilor si a remarcat o fata care dansa pe un scaun.

Jessica Blum: "Pur si simplu am fugit inspre el. Eu sunt scunda, dar voiam neaparat sa-l vad de aproape. M-am urcat pe un scaun, nu e usor cand ai tocuri enorme. Asa ca m-am chinuit putin. Am inceput sa dansez, iar el m-a remarcat si s-a oprit sa cante pentru mine. Atunci mi-am zis: "Doamne, e grozav. Trebuie sa imortalizez momentul acesta". M-am intors cu grija ca sa nu cad si am reusit sa fac un selfie. Apoi am continuat sa dansez."

Mai tarziu a descoperit capodopera.

Jessica Blum: "Am facut fata aia caraghioasa si am apasat pe declansatorul camerei foto. Nici nu m-am uitat la fotografie pana dupa concert. Mai tarziu am vazut-o, mi-am zis ca e reusita si trebuie s-o pun pe Instagram. Reactia a fost cu totul neasteptata."

A urmat un potop de aprecieri si de comentarii laudative. S-au aliniat astrele pentru tine, i-a spus extaziat un internaut. Acum daca tot a dobandit o anume celebritate, Jessica spera sa obtina un autograf de la "The Boss". Poza imprimata este deja pregatita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO