Ce i-a supărat pe prinţii William şi Harry, după "retragere". "E ofensator şi periculos"


Ultimul update: Luni 13 Ianuarie 2020 19:59
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2020 17:28
Categorie: Stiri Mondene

Prinţii William şi Harry au publicat luni un comunicat prin care denunţă "o falsă poveste" vehiculată în presă despre relaţia lor.

Presa britanică a evocat presiunile la care ar fi fost supuşi Harry şi Meghan Markle şi care i-ar fi determinat să se retragă din rolul de "seniori" ai familiei regale, scrie News.ro.

"În ciuda negărilor evidente, o poveste falsă este vehiculată astăzi în ziarele din Marea Britanie prin care este speculată relaţia dintre ducele de Sussex şi ducele de Cambridge (...) Pentru fraţi care împărtăşesc o atenţie profundă în legătură cu probleme privind sănătatea mintală, folosirea acestui limbaj tabloidizat este ofensator şi poate periculos", au anunţat cei doi fii ai prinţului Charles şi al prinşesei Diana, în momentul în care familia regală încearcă să rezolve o criză provocată de dorinţele de independenţă ale prinţului Harry şi ale soţiei sale Meghan.

Acest comunicat a fost transmis cu câteva ore înainte de întâlnirea care ar avea loc după-amiază, la Sandrigham, la care membrii familiei regale vor încerca să găsească o soluţie cu privire la dorinţa de independenţă a lui Harry şi Meghan.

Este prima întâlnire faţă în faţă a prinţului Harry, 35 de ani, cu bunica sa, regina Elizabeta a II-a, de la anunţul-şoc de săptămâna trecută prin care a subliniat că vrea să-şi câştige "independenţa financiară" şi să trăiască o parte din an în America de Nord, fără însă a întoarce cu totul spatele monarhiei.

Atmosfera riscă să fie tensionată în familia regală, "rănită" potrivit presei, care a fost surprinsă de anunţul cuplului, scandal care aminteşte de abdicarea în 1936 a regelui Eduard al VIII-lea pentru a se căsători cu Wallis Simpson, o americană divorţată - la fel ca Meghan.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47