Ce a patit Orlando Bloom dupa ce a fost chemat sa promoveze turismul in India. "Nu a asteptat 72 de ore"


Ultimul update: Joi 24 Decembrie 2015 07:20
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2015 17:07
Categorie: Stiri Mondene
Orlando Bloom

In incercarea de a-si promova turismul, guvernul indian a reusit sa alunge inclusiv vedeta de la Hollywood care trebuia sa se ocupe de aceasta promvoare.

Este vorba despre Orlando Bloom, care s-a trezit ca este deportat din India, desi fusese invitat oficial de seful guvernului regiunii Uttar Pradesh, pentru a fi un ambasador al turismului in aceasta tara. Actorul britanic a fost ales deoarece mama sa este nascuta in Calcutta. Se pare insa ca acest lucru nu l-a ajutat prea tare atunci cand a aterizat duminica pe aeroportul din Delhi, deoarece functionarii indieni i-au comunicat ca cererea sa pentru o viza electronica nu a fost aprobata.

Desi Bloom s-a plans de dureri de stomac si a cerut sa fie lasat sa mearga la un spital, oficialii nu s-au lasat induplecati si l-au trimis acasa dupa ce a fost consultat rapid de medicul aeroportului. Potrivit Times of India, “politistul de frontiera, un anume domn Prabakhar, a fost foarte nepoliticos cu el”. In cele din urma, actorul a fost lasat sa intre in India, insa numai dupa o interventie din partea ministrului de externe.

Purtatorul de cuvant al diplomatiei indiene a spus insa ca vina este a lui Bloom, deoarece a venit fara viza, in loc sa astepte minim 72 de ore sa primeasca raspunsul la cererea sa de primire a unei vize electronice. Actorul putea totusi sa primeasca un “permis temporar de aterizare”, care sa tina loc de viza pentru cel mult 3 zile, insa se pare ca oficialii din Delhi nu au considerat ca aceasta varianta este acceptabila.
 

Sursa: Times of India

VIDEO PROTVPLUS.RO