Caravana MasterChef, la Iasi. Ponturile date de Odette si Siserman, fosti concurenti, pentru participantii la preselectii
Agitatie mare la Iasi, unde s-au desfasurat preselectiile pentru cel mai urmarit show culinar din Romania, MasterChef. Zeci de concurenti din Moldova au venit cu preparate spectaculoase, hotarati sa impresioneze juriul si sa fie acceptati in competitie.
Sute de candidati pasionati de gatit au pasit nerabdatori si deopotriva, emotionati, in fata juratilor. Doi fosti concurenti, Odette Mindruta, care s-a clasat in marea finala pe locul 2 si Paul Siserman, au venit sa-i sustina si sa le dea sfaturi.
"Experienta MasterChef a fost cea mai tare din viata mea. Sunt fericita ca m-am inscris la concurs si de asta ii incurajez pe noii participanti sa nu aiba emotii si sa se inscrie cu inima deschisa. Concurentii sunt emotionati si am vazut cateva preparate interesante. Mi-a placut mult o tarta cu mere si rubarba", spune Odette.
Paul Siserman, fost concurent MasterChef: "Oamenii vor sa arate ca pot, au pasiune, iar MasterChef a fost pentru mine o rampa de lansare. Ii sfatuiesc sa fie naturali, creativi, inventivi si sa-si prezinte preparatul fara emotii... Acestea vor veni dupa."
Caravana MasterChef se va intoarce la Bucuresti pe 7 iunie. Atunci vor fi organizate preselectii la Hotel Ibis Gara de Nord, incepand cu ora 9:00. Inscrierile se pot face si pe site-ul masterchef.protv.ro. Maine vor avea loc, la Iasi, si preselectiile pentru "Vocea Romaniei", la Hotel Unirea, incepand cu ora 9:00 dimineata.