Neversea 2019. Când vor fi scoase la vânzare primele 10.000 de abonamente

Dată publicare: 02-12-2018 18:39
Dată actualizare: 02-12-2018 19:51


"Neversea", cel mai aşteptat festival de la malul mării, va avea loc între 4 şi 7 iulie. Dacă vreţi să fiţi printre primii care-şi cumpără bilete, staţi cu ochii pe site-ul "Neversea", în ajunul Sfântului Nicolae.

Pe 5 decembrie vor fi scoase la vânzare primele 10.000 de abonamente, la preţ redus.

The Script, Steve Aoki şi Armin van Buuren, sunt doar câţiva dintre artiştii care au ţinut în această vară 210.000 de fani în picioare, până la răsărit, pe plajă Neversea.

În 2019, cea de-a treia ediţie a celui mai mare festival organizat pe o plajă din România, va avea loc în primul weekend din luna iulie.

Povestea Neversea poate începe chiar de miercuri, pentru primii zece mii de fani, care au şansa să-şi cumpere abonamente la preţ redus.

Adrian Chereji: "E un cadou de la moş nicolae şi de sfârşit de an, este prima dată în istoria neversea când punem în vânzare biletele pt festival cu aprox 7 luni înaintea festivalului."

Dealtfel, festivalul este un adevărat promotor al litoralului românesc. Mulţi au început deja să îşi rezerve un loc de cazare.

Aurelian Marin, operator turism: "Până la 31 decembrie sunt reduceri foarte foarte mari pentru întregul litoral inclusiv pentru perioada de neversea şi vorbim de reduceri cuprinse între 20 şi 50 la sută."

Festivalul Neversea a strâns într-un singur loc iubitori de muzică din 95 de țări.


VIDEO PROTVPLUS.RO