Se poarta unghiile roz diafan, verzi-fistic, corai sau cu foita din aur


Ultimul update: Joi 05 Aprilie 2012 06:53
Data publicarii: Luni 07 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

In sezonul sarbatorilor de iarna 2009-2010, se poarta unghiile lungi si ascutite, cu foita de aur sau de argint, iar la capitolul culoarea ojei, notati-va: merge si rosu, e in voga si verdele fistic, dar nu gresiti nici cu roz diafan sau corai.

Toate sfaturile vin de la specialistii in manichiura, adunati de prin Ucraina, Italia ori Coreea, la un targ din Bucuresti.

"In ultimul timp se poarta foarte mult unghiile pe stelit sau stilet gotic, un stilet care are o bordura pe mijlocul unghiei, designul 3D este foarte cautat, dar mai ales cel care este plat, mai finut, nu foarte in relief", spune o astfel de specialista.

Iarna aceasta la moda sunt si florile sau formele geometrice pictate direct pe unghie. De asemenea, clientele pot incerca margele si cristale.

"Revenim la tendinta anilor '70, atat la imbracaminte, cat si la unghii, se poarta unghiile ascutite cu multe culori aprinse, rosu argintiu, auriu", adauga o cunoscatoare.

Un pliculet cu foite de aur, argint sau cupru pe care le puteti aplica direct pe unghie costa doar 5 lei.

Experti din strainatate, dar si de-ai nostri s-au intrecut in oferte si noutati la primul targ dedicat in exclusivitate manichiurii si pedichiurii si organizat la Palatul Copiilor. Cu totii au incercat sa atraga atentia vizitatorilor cu ceva... altfel. Din tipare au iesit si cremele bio din lapte de iapa si capra, uleiuri de trandafir sau balsam cu extract din cartof. Preturile lor variaza intre 29 si 96 de lei.

 

Tags: infrumusetare,

Unghiile false ameninta sanatatea
Se poarta unghiile de dimensiuni XXL, colorate excentric
Printul Harry si ale sale unghii roz!
VIDEO PROTVPLUS.RO