Artistul care a dat peste cap YouTube. Cum a ajuns sa aiba MAI PUTIN de zero vizualizari la un videoclip

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
YouTube in flacari

Un hit lansat in 2012 a “stricat” YouTube, obligand gigantul online sa dea un comunicat oficial, pentru a-i linisti pe utilizatori.

Peste 2,4 miliarde de afisari: atat a inregistrat pe YouTube faimosul hit "Gangnam Style" al artistului sud-coreean PSY, lansat cu doi ani si jumatate in urma. Un numar atat de mare incat soft-ul a cedat si a inceput sa indice un numar de vizualizari imposibil, adica cu semnul minus in fata.

Compania Google, care detine YouTube, a remediat rapid problema si a anuntat utilizatorii printr-un mesaj oficial: “Nu ne-am fi gandit niciodata ca un clip poate fi vazut de mai mult de 2.147.483.647 de ori, dar asta se intampla inainte de aparea PSY. „Gangnam Style” a fost vazut de atat de multe ori incat a trebuit sa facem un upgrade”. In clipa de fata, daca vizualizati clipul si mergeti cu mouse-ul pe contorul de afisari, acesta va afisa dupa cateva secunde un numar negativ.

„Gangnam Style” a fost lansat in iulie 2012 si pana la sfarsitul anului a devenit primul videoclip care a inregistrat un miliard de vizualizari, astfel ca PSY a fost declarat „regele YouTube”. Iar acum, presa sud-coreeana se lauda ca un cantaret din tara lor "a rupt" YouTube.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO