Anunt surprinzator despre Eurovision al lui Mihai Traistariu. "Imi pregatesc deja terenul pentru 2016"

Ultima actualizare: 04-06-2015 07:06
mihai traistariu

Concursul Eurovision continua sa starneasca controverse la mai bine de o saptamana de la finala.

Nu este vorba insa de reprezentantii Romaniei la editia din 2015, Voltaj, ci de un alt concurent, Mihai Traistariu, cel care in 2006 a adus tarii noastre cel mai mare punctaj obtinut la acest concurs – dar nu a ajuns decat pe locul 4. „Ce tare sunt ... Wikipedia ... m-a trecut in dreptul Romaniei pentru Eurovision Song Contest, 2016”, a scris Traistariu pe pagina sa de Facebook, facand referire la pagina in limba germana a celei mai importante enciclopedii online dedicata editiei de anul viitor a concursului.

Pe aceasta pagina, in dreptul Romaniei se afirma ca „Mihai Traistariu a spus ca ar fi interesat intr-o noua participare”. Iar pe site-ul ESCUnited, mentinut de fanii concursului muzical european, a aparut pe 31 mai o informatie similara, Traistariu nu le-a infirmat, ci a scris ca „O IAU DIN NOU CA PE UN SEMN CA ... TREBUIE SA MA INSCRIU ! P. S. : Singura problema e ca ... m-au trecut la ... Romania ... fara sa ma-ntrebe daca nu cumva am alte planuri !”

Pe 27 mai, cantaretul anuntase pe pagina sa de Facebook ca la selectia nationala pentru Eurovision se fac blaturi si ca el nu se va mai implica in acest eveniment daca nu se intoarce ofstul șef al delegației României, Dan Manoliu. „Concluzie : Manoliu, come back !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca nu ... imi pregatesc deja terenul pentru 2016, pentru alta tara !” scria atunci Traistariu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO