Andre Rieu incepe seria celor 7 concerte la Bucuresti. Peste 12.000 de oameni sunt asteptati la primul spectacol

Ultima actualizare: 08-06-2015 07:01

Cunoscutul violonist si dirijor Andre Rieu incepe vineri seria de 7 concerte programate la Bucuresti.

Peste 12.000 de oameni sunt asteptati la fiecare spectacol. Potrivit organizatorilor, luminile, decorurile si scenariul vor crea atmosfera unui bal. Fanii olandezului au sosit vineri dupa amiaza Piata Constitutiei pentru a trai pe viu magia muzicii.

Peste 80.000 de oameni si-au anuntat prezenta la concertele lui Andre Rieu. Vineri dupa amiaza, violonistul a facut impreuna cu orchestra sa privata repetitia finala, pe scena uriasa folosita pana acum doar in orasul natal, Maastricht.

Uluit de grandoarea Palatului Parlamentului, olandezul a spus ca nu putea canta intr-un loc mai potrivit.

Rieu planuise un singur concert la Bucuresti, dar pentru ca biletele s-au epuizat in cateva ore a suplimentat numarul de spectacole.

Criticat de unii dintre cei care iubesc muzica clasica, pentru ca a reinterpretat-o intr-un stil comercial, Andre Rieu a reusit, insa, sa cucereaza milioane de oameni din intreaga lume prin niste showuri cu totul deosebite. Si pentru a-i castiga definitiv pe fanii sai din intreaga lume, a ales mereu sa interpreteze si melodii specifice tarii in care concerteaza. Pentru romani, el a pregatit un moment special alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir.

Gheorghe Zamfir: "A fost nevoie sa vina un strain sa ma invite la mine in tara pentru un spectacol de asa anvergura."

Intreaga productie a fost pregatita de o echipa formata din peste 350 de oameni.

Show-ul incepe la 20.30. Dupa aceasta ora, accesul publicului va fi restrictionat. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO