"Am vrea sa facem o poza cu tine." Replica oferita de Gerard Butler acestor turisti romani

Ultima actualizare: 29-07-2013 06:56

Dupa Printul Charles, si cunoscutul actor de la Hollywood Gerard Butler spune ca Romania este o tara extraordinara.

In trei zile, cat a stat ascuns la o pensiune din Fundatica, dupa ce iubita lui, Madalina Ghenea, a plecat in Italia, Gerard s-a plimbat prin padure si a vizitat castelul Bran.

Gazdele sale spun ca n-a fost deloc un oaspete pretentios. Isi ducea singur vasele la bucatarie.

La final le-a multumit ca i-au aratat Romania si oamenii ei frumosi. Si le-a spus ca i se rupe sufletul ca trebuie sa plece din aceste locuri minunate. Dar a promis ca se va intoarce.

- Doamne, Gerard Butler?
- Buna! Ce faci?
- Sunt bine. Voi ce faceti?
- Putem face o poza?
- Nu, eu nu trebuia sa fiu aici, in Romania, de ce e o poveste lunga.

O poveste lunga, dar frumoasa. Gerard Butler a petrecut singur in tara noastra trei zile extraordinare, dupa cum singur a marturisit. S-a bucurat de o vacanta linistita in muntii Bucegi. Peisajele noastre l-au lasat fara cuvinte, povesteste proprietarul pensiunii din Fundatica, unde a fost cazat.

"Ne-am plimbat peste tot, pe munti, pe vai, pe cheile Dambovicioarei. Nu se mai oprea din spus "amazing". Nu am spus niciodata in viata mea de atatea ori "amazing".", a declarat Octavian Chivulescu, proprietar de pensiune.

Cat a stat in Romania, faimosul actor s-a purtat ca un turist obisnuit. Insotit de proprietarul pensiunii si de bodyguarzi a batut potecile muntilor. Au mers prin padure la pas pina la Moeciu si s-au intors noaptea tarziu, tot prin padure. Si a ajuns si la vestitul castel Bran. Pe langa frumusetile locului, actorul a fost incantat si de mancarea noastra.

"S-a speculat ca ar fi baut, dar a baut doar apa cu lamaie. Si noi si bodyguarzii la fel. Desi ne-ar fi fost dor de o bere. Ne servea in farfurie o bucata de friptura si cartofi, isi ducea singur vasele la bucatarie", a spus Octavian Chivulescu.

Si pentru ca era in vacanta , Gerard a vrut sa nu fie deranjat de nimeni.

In cele trei zile, Gerard s-a plimbat singur pe potecile de munte cucerit de peisaj, dar si liniste.

Cativa turisti si localnici au avut noroc si s-au intalnit cu el.

- Am vrea sa facem o poza cu tine.
- Imi pare rau, sunt in vacanta si vreau sa ma relaxez, o sa iti amintesti ca m-ai intalnit.

"l-am vazut cum se plimba pe strada, am trecut pe linga el, cu castile in urechi, l-am recunoscut", a declarat un barbat.

"l-am vazut in curte dimineata cum bea cafea si juca tenis de masa", a spus si o batrana.

Gerard si Madalina au ajuns sambata seara la pensiunea din Fundatica. Au stat intr-un apartament cu living si dormitor. Luni la pranz, Madalina a plecat in Italia pentru ca avea filmari la serialul Borgia.

"Nu s-au certat, ea este o femeie frumoasa", spune Octavian Chivulescu.

Gerard a plecat din Romania ieri dupa amiaza, incanta de vacanta petrecuta la noi. Dovada ca a lasat si un mesaj in cartea de oaspeti a pensiunii.

"M-am simtit ca in familia mea cu voi. Va multumesc ca mi-ati salvat vacanta. Va multumesc ca mi-ati aratat Romania si oamenii ei frumosi. Mi se rupe sufletul ca trebuie sa plec, dar va promit ca ma intorc. Prietenul vostru, Gerry Butler.", a scris acesta in cartea de oaspeti.

Si iubita lui, Madalina Ghenea ne-a marturisit ca Gerard a fost impresionat de meleagurile noastre .

"I-a placut mult, sper sa revina", a spus si Madalina Ghenea.

De altfel, peisajele din Fundatica si Bran l-au cucerit pentru ca seamana cu cele din Irlanda, acolo unde s-au filmat scene dintr-unul din filmele sale, PS: I LOVE YOU.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO