Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul "Friends", a fost operat de urgenţă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 08 August 2018 09:09
Categorie: Stiri Mondene
Matthew Perry

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul "Friends", a fost spitalizat de urgenţă marţi, în urma unei perforaţii a intestinului, potrivit presei britanice, scrie news.ro.

În vârstă de 48 de ani, actorul se recuperează după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, într-un spital din Los Angeles.

Un reprezentant al actorului a declarat pentru TMZ că Perry "apreciază grija pentru sănătatea sa", dar a cerut să-i fie respectată intimitatea pe parcursul recuperării.

Parforaţia gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, intestin gros sau în intestin subţire.

Simptomele includ dureri abdominale acute iar complicaţiile pot duce la septicemie care pune viaţa în pericol.

Actorul a vorbit public despre lupta sa cu dependenţa de droguri şi încercări de recuperare pe termen lung. Perry este cunoscut pentru că a urmat programe de dependenţă pentru consum de Vicodin în 1997 şi 2001.

Greutatea sa a scăzut la aproximativ 63 de kilograme, el spunând că îşi aminteşte cu greu filmările la trei sezoane din serialul "Friends".

În 2013, Perry a vorbit despre lupta sa cu alcoolul şi drogurile, spunând că învinge în bătălia împotriva dependenţei.

El a declarat pentru ABC News: "Cel mai adesea era alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama".

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO