A început cel mai mare festival din regiunea Moldovei. Mii de oameni dansează la Afterhills

24-08-2019 08:21


Pe ritmuri electrizante, cunoscutul DJ olandez Don Diablo a dat startul celei mai mari petreceri în aer liber din regiunea Moldovei. 

Organizatorii festivalului Afterhills, aflat la cea de-a treia ediție, au reușit să îi surprindă pe cei dornici de distracție cu o locație superbă, lângă o pădure.

Scena principală, cu dimensiuni impresionante, jocurile de lumini spectaculoase și mai mulți DJ promit nopți albe pline de dans şi distracţie.

În timp ce mii de oameni au intrat rapid în atmosferă, la lăsarea întunericului, alte câteva sute de persoane așteaptau încă la coadă, să intre la festival. Aproape de miezul nopții, toți s-au bucurat însă de muzica celebrului DJ Don Diablo.

Pentru că experiența festivalului să fie de neuitat, cei mai mulți au ales ținute extravagante, ca să iasă în evidență.

Tânăr: ”Pot să zic că se aseamănă foarte mult cu Untold festival, deci e super ok.”

"Este extraordinar. O noapte minunată, oameni minunați, țară minunată. Nici nu putea fi mai bine. Muzica, petrecerea, atmosfera, totul este o nebunie."

Anul acesta, organizatorii au mutat locația festivalului la 30 kilometri de Iași, la marginea unei păduri din localitatea Dobrovăţ. Festivalul Afterhills va ține două weekend-uri. Sâmbătă și duminică vor urcă pe scenă Mahmut Orhan și Rita Ora.

VIDEO PROTVPLUS.RO