Scorpionii au sanse mari de casatorie. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Astrele ne rezerva o zi a bucuriilor.

BERBEC

Va puteti sui la volan si s-o porniti catre o statiune de agrement sa-i faceti o surpriza fiintei iubite sau cuiva care are un motiv de petrecere: zi de nastere, de nume. Poate a sosit timpul sa-i faceti o vizita unei rude apropiate pe care n-ati mai vazut-o cine stie de cand.

TAUR

Se observa o masa festiva la care se vor aseza ai vostri, prieteni, poate si ceva rude si cu si fara motiv de petrecere, ci doar de dragul de a fi impreuna. O sa primti un cadou, o invitatie pe undeva, la o petrcere, la un film, un spectacol. O sa va simtiti cat se poate de iubiti.

Citește și
cover neti
Cum stam cu cariera in 2011? Afla de la Neti si Elena
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

GEMENI

Poate avea loc o intalnire ca sa va rascoleasca pe dinauntru si sa va determine sa luati o decizie care sa va faca viata de cuplu mai sau si mai stabila. E posibil sa primiti un cadou si sa intelegi cat de mult va iubeste, va apreciaza o persoana anume.

RAC

Se poate sa fie o zi extrem de inportanta pentru voi si sa faceti cunostinta cu cineva care sa devina partner de afaceri, iar pentru unii dintre voi, partner de viata. O sa iesiti la plimbare sau intr-o vizita, poate are loc o cina romantica, e ceva care va creeaza emotii si asteptari.

LEU

O ceremonie, un party aniversar, o plecare in excursie intr-un grup de oameni tinerei si o sa va distrati. O sa fie pe gustul vostru atmosfera in mod sigur. Buna comunicare cu partnerul de viata: va faceti planuri de vacanta si de refacut puntile de legatura cu familia.

FECIOARA

Invitatie la un gratar, la niste prieteni care poate locuiesc in alt oras sau intr-o statiune turistica si nu e de refuzat invitatia. Or sa va contacteze niste prieteni sau niste rude proaspat sosite prin targ si poate va intalniti la o cafea, la un sus.

BALANTA

Orice prilej e bun sa cunoasteti niste oameni alaturi de care puteti porni intr-o afacere, dar una de cursa lunga si poate va intalniti la un eveniment monden. Partenerul de viata vine cu ideea unei calatorii pe care n-o veti uita: se poate sa fie cat mai departe de casa.

SCORPION

Se casatoresc niste prieteni sau doar isi anunta logodna si veti fi de fata la bucurie lor. Si voi aveti sanse mari de casatorie. E posibil sa vina in vizita un cuplu si sa petreceti cateva ore in compania acestor doua persoane pana noaptea tarziu.

SAGETATOR

E posibil sa aveti o aniversare in familie sau oricum , o petrecere. Sunt Sfintii Constantin si Elena si nu se poate sa n-aveti voi pe cineva pentru care sa dati o petrecere. O sa aveti o discutie cat se poate de sincera cu partnerul de suflet in privinta locuintei si a responsabilitatilor care apasa pe umerii vostri, ai amandurora.

CAPRICORN

O sa aveti parte de o surpriza placuta , fiinta iubita pare sa aiba grija de toate detaliile din momentul respectiv si o sa fie pe gustul vostru surpriza. S-ar putea sa le faceti o vizita alor vostri , parintilor, copiilor, sa beti o cafea impreuna, daca nu sa luati si pranzul.

VARSATOR

Se apropie un evniment festiv- poate fi azi onomastica unei persoane dragi sau maine se reunesc toti prietenii la o masa bogata, la o nunta, un botez. Poate se anunta cinva in vizita si daca nu sunteti la randul vostru invitati pe undeva si sa-i primiti pe eventualii musafiri cu mare drag.

PESTI

O bucurie a revederii unor oameni pentru care va bate inima cu putere, o sa ciocniti poate si o cupa de sampanie in cinstea vreunuia care-si serbeaza ziua onomastica. Va puteti duce la un picnic, la o serbare campeneasca, la pescuit sa petreceti in natura, sa va bucurati de piesaj.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au prezentat, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Cum stam cu cariera in 2011? Afla de la Neti si Elena
Cum stam cu cariera in 2011? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrologice din punct de vedere al carierei.

Cum stam cu sanatatea in 2011? Afla de la Neti si Elena
Cum stam cu sanatatea in 2011? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit la videochat pe www.stirileprotv.ro ce ne rezerva astrele din punct de vedere al sanatatii pentru 2011.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.