Pestii ar putea incasa niste bani. Horoscopul zilei de 3 august

Ultima actualizare: 13-10-2012 14:45

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

LEU - Poate veti reusi sa gestionati ca lumea niste bani - c-aveti tentatia sa cheltuiti fara masura - dar sa stiti ca urmeaza o perioada cu numeroase cheltuieli.

FECIOARA - Registrul birocratic e blocat pe ici, pe colo si o sa aveti de umblat si de stat pe capul celor care trebuie sa va dea semnaturi ca altfel ramineti fara.

BALANTA - O sa scoateti, poate, mai multi bani din cont ca sa platiti rata la banca sau biletul de cazare, ca plecati in vacanta ori poate intrati in reparatie generala cu casa.

SCORPION - Noi provocari in meserie - apar proiecte la care sa puteti munci - poate - si in timpul liber si cistigul va fi mult mai mare decit pin-acum.

SAGETATOR - Se asteapta de la voi sa va implicati mai mult intr-o activitate - poate fi un job particular, dar care sa va solicite peste asteptari, luna asta.

CAPRICORN - Poate va sfatuieste cineva sa faceti un credit, sa consultati un avocat ca sa duceti la bun sfirsit o problema legata de sfera imobiliara sau de un partaj.

VARSATOR - Treceti in revista proiectele in lucru, afacerile , vedeti cum stati cu timpul si cu profitul de pe urma lor si va luati si alte angajamente sau mai renuntati la unele dintre ele.

PESTI - E posibil sa incasati niste bani si sa le luati macar celor dragi cite ceva, daca voua nu va-ndurati, ca v-ati propus sa faceti economie.

BERBEC - In principiu, demersurile de tip birocratic va reusesc dar se poate sa va impotmoliti la o semnatura, pe care s-o obtineti in foarte scurt timp, poate chiar azi.

TAUR - Vesti amestecate si o sa aveti o groaza de lucruri de facut in particular se pare - poate sinteti in concediu si va ocupati de reamenajarea locuintei.

GEMENI - O sa petreceti ceva timp la masa negocierilor, dar daca n-ajungeti la un consens, lasati decizia pe saptamina viitoare sau si mai bine pentru septembrie.

RAC - Va implicati intr-o activitate care sa va aduca satisfactii profesionale si bani si veti reusi sa faceti o investitie pe bani multi - poate si cu ajutor de la banca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO