Horoscopul zilei de 30 octombrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla de la Neti Sandu ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

SCORPION

Efervescenta mare! O sa faceti act de prezenta la un eveniment cu lume multa si o sa aveti cu cine sa purtati o conversatie. O sa si dansati eventual. O sa le faceti pe plac celor mici, o sa organizati poate un party cu niscaiva colegi, prieteni, undeva in oras. O sa fie ceva inedit.

SAGETATOR

Puteti porni intr-o drumetie. Poate ii faceti o vizita unui prieten care locuieste intr-un oras vecin si tocmai bine, ca sa mai schimbati peisajul. Incepe sa se faca lumina in sufletul vostru si abia acum suntei dispusi sa-l reprimiti in viata voastra pe omul cu care va certaserati.

Citește și
Neti si Elena
Relatii cu scantei in ultimele trei luni ale lui 2010!
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

CAPRICORN

O reuniune cu prieteni, colegi de breasla. Poate sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau ati repurtat un succes de grup si va cinstiti de bucurie. Daca aveti treaba pe acasa, evitati muncile grele, ca sa nu va fie afectata sanatatea. Acolo sunt niste accente ascutite.

VARSATOR

Intalnire care poate fi si de afaceri, daca in timpul saptamanii n-ati avut timp liber. Puteti amesteca placerea cu afacerile, pranzul cu negocierea. O sa puteti remarca faptul ca o persoana va face curte! Se poate sa va ia pe nepregatite si sa va simtiti intimidati.

PESTI

Party-ul la care va duceti poate fi in alta localitate si ramaneti de pe azi pe maine. Atentie maxima, insa, la drum, sa nu va treziti cu o amenda. O activitate cu descarcare de adrenalina: un sport care sa va puna musculatura in miscare si sa va oxigeneze creierul. De astea aveti nevoie!

BERBEC

O sa intrati in banii de rezerva ca sa le faceti pe plac alor vostri si sa simtiti ca e weekend. Doar de munca si incordare sunteti satui! Dati o fuga cu trenul, avionul acolo unde va asteapta cineva, ca sa nu pierdeti multa vreme cu drumul. Timpul il veti aloca distractiei!

TAUR

Dati o petrecere in cinstea copilului, a nepotelului. O fi zi de nastere sau a castigat un concurs, un meci. Apare undeva pe o scena si are un succes. Va contacteaza o persoana care urmareste sa faca o afacere cu voi, o fi in trecere prin oras si va intalniti la o cafea.

GEMENI

Faceti o tratatie pentru familie! Poate e o aniversare sau degustati mustul, vinul, zacusca. E o sarbatoare in familie si o sa fie masa bogata. Le puteti da o mana de ajutor unor prieteni care se muta, fac probabil curatenie generala sau au de lucru in gospodarie.

RAC

Se poate sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus, ca or fi intervenit acum, in cursul diminetii, niste urgente, in sensul ca vin dupa amiaza niste musafiri. O sa fiti invitati la o sindrofie, poate plecati si cu un cadou, un premiu. Pare sa fie si distractie, nu gluma!

LEU

Pareti sedusi de gandul unei aventuri in necunoscut, sa porniti intr-o excursie in cautarea unui obiectiv turistic sau chiar fara adresa. Aceasta, ca sa fie mai palpitant. Vi se pregateste o surpriza placuta, dupa cum se observa pe cer, atata doar ca or sa va iasa ceva bani din buzunar.

FECIOARA

In grup organizat e de plecat pe undeva. Pe parcursul drumului, insa, vor exista unele animozitati intre membri acestui colectiv de excursionisti. Poate va trebui sa va opriti si pe la una dintre rudele bolnave, sa-i duceti ceva de mancare sau medicamente, sa-i alinati suferinta.

BALANTA

Le faceti un cadou de casa noua, de casa de piatra unor buni prieteni. E un chef la care o sa va simtiti cat se poate de bine si puteti sta pana dimineata. Niste prieteni va scot la plimbare, intr-o scurta viligiatura, fie sa admirati un peisaj, fie sa popositi o ora la casa cuiva din provincie.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Scorpionului? Afla de la Neti si Elena!
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Scorpionului? Afla de la Neti si Elena!

Neti Sandu si Elena Lasconi au discutat la videochat pe www.stirileprotv.ro despre intrarea in zodia Scorpionului si efectele acestui eveniment astrologic.

Relatii cu scantei in ultimele trei luni ale lui 2010!
Relatii cu scantei in ultimele trei luni ale lui 2010!

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre influenta astrelor asupra relatiilor de cuplu in ultimele trei luni ale anului 2010.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.