Horoscopul zilei de 25 februarie

Neti Sandu

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 25 februarie.

PESTI
E momentul sa inecepeti ceva in care credeti, sa nu faceti nimic de mintuiala ca n-o sa va reuseasca, cel mai bine ar fi sa va implicati trup si suflet. O sa primiti un raspuns - poate sub forma de bani, chiar, de la o comisie care v-a analizat prestatia sau contributia la ceva.

BERBEC
O sa trebuiasca sa va-ngrijiti mai mult de sanatate, sa-i ajutati si pe cei din familie care au nevoie sa-i sustineti daca au, vreunii, probleme de sanatate. Daca n-ati reusit sa va compuneti un nou look o sa reusiti azi, miine, zilele astea sa luati de prin magazine ce va trebuie la pret modic.

TAUR
Va asociati cu niste oameni ca sa puneti pe roate o afacere si cit mai repede posibil - e o sansa unica - poate, nu pierdeti vremea, cintariti bine situatia sa iasa profit cert. O reusita in plan birocratic, semnati mai multe acte sau unul singur fara de care nu puteati avansa un ...milimetru la scoala, la munca.

GEMENI
Ati putea primi ceva nou de lucru sau sa va orientati spre o disciplina de studiu care se potriveste cu firea, cu structura voastra si sa se dovedeasca - in timp - o alegere buna. Vi se aproba o cerere, vi se permite sa faceti un lucru la care visati demult si o sa fie normal, un prilej de mare bucurie.

Citește și
neti sandu
Horoscopul zilei de 23 februarie
Ce arme țineau rușii în depozitul aruncat în aer de dronele ucrainene. Explozia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

RAC
Zi favorabila semnarii actelor iar daca aveti examen ar trebui sa va descurcati fara probleme. E bine chiar sa va ginditi sa-ncepeti sa studiati o materie nou-nouta. S-ar putea sa mai faceti un pas in segmentul - recuperare de bunuri, sa cistigati inca o etapa din procesul inceput demult.

LEU
Va trebui sa va decideti in privinta banilor - ii rulati sau restringeti cheltuielile si-i puneti la pastrare s-aveti pentru vacanta sau pentru zile...negre? Poate n-ar strica sa faceti un control amanuntit sa vi se spuna daca suferiti de ceva sau e totul in regula - adica durerile sint trecatoare sau anunta ceva care ia amploare.

FECIOARA
O reusita - in planul comunicarii - ii convingeti pe cei pentru care ati lucrat ca e cazul sa va plateasca - altminteri or sa plinga dupa voi - dar totusi nu-i amenintati. S-ar putea sa va hotariti - pe loc- sa lucrati cu alt partener de afaceri si flerul o sa va indice omul cel mai nimerit.

BALANTA
Se contureaza niste bani pe care s-ar putea sa-i cheltuiti de indata ce-i incasati - asta pentru c-ati tot aminat o achizitie pentru ca va lipseau acesti bani. Va trebui sa va-ngrijii de parinti, sa-i intrebati de ce au nevoie si sa le rezolvati acele probleme care pe ei ii depasesc.

SCORPION
Intrevedere cu totul neasteptata si de aici tot programul se va da peste cap dar se poate sa rezolvati o chestiune careia de mult trebuia sa-i gasiti o finalizare. Atmosfera de la job devine mai omenoasa, ca pin-acum a fost teribil de tensionata si nu va puteati concentra la treaba.

SAGETATOR
Poate va inscrieti la niste cursuri , la o scoala particulara sau pe copil il indrumati spre o noua disciplina si vreti-nu vreti o sa va puneti la curent cu profilul respectiv. Vi se pune un diagnostic - prohibitiv, sa-i spunem, in sensul ca medicul zice sa va economisiti resursele, sa faceti cit mai putin efort sa nu mai obositi ficatul.

CAPRICORN
O s-aveti de umblat pina legalizati un act poate pentru ca nu-i gasiti la birou pe cei care trebuie sa va dea semnaturi sau pentru ca aveti de mers de la un capat la altul al orasului.
Se iveste ocazia sa semnati un contract - poate fi si de colaborare dar nu sinteti convinsi ca este exact ce va trebuie - ginditi-va dac-aveti timp si nevoie de bani.

VARSATOR
Sinteti in mare forma, ii puteti ajuta pe cei mai putin norocosi, va puteti dezvolta frumos de-aici incolo si-apoi trebuie luptat sa va mentineti in virful piramidei. Pregatiti-va sufleteste pentru o munca in echipa iar liderul sa fiti voi - si apoi greul abia incepe ca va trebui sa nu fiti partinitori.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Horoscopul zilei de 24 februarie
Horoscopul zilei de 24 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 24 februarie.

Horoscopul zilei de 23 februarie
Horoscopul zilei de 23 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 23 februarie.

Horoscopul zilei de 22 februarie
Horoscopul zilei de 22 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 22 februarie.

Recomandări
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Nicolae Ciucă este absolut convins că va trece de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde se va „duela” cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană.

Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă
Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă

Bărbatul care a pus pe jar forțele de securitate pentru că a provocat intenționat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa
Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa

Uniunea Europeană trebuie să-şi întărească rapid apărarea, deoarece Rusia ar putea fi pregătită pentru o confruntare în şase până la opt ani, a declarat Andrius Kubilius, desemnat pentru a deveni primul comisar al UE pentru apărare.