Horoscopul zilei de 23 februarie

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 23 februarie.


PESTI
Se rezolva o serie de situatii care v-au tinut incordati de o vreme-ncoace, poate luati si bani si atunci o sa va puteti plati niste datorii, catre banca, in primul rand. Poate e si o parte buna in faptul ca va doare ceva, imi pare rau ca spun asta, dar altfel nu v-ati fi dus nicicum la doctor.

BERBEC
Incep sa apara rezultatele muncii voastre - chit ca vorbim despre munca in particular, va remarca o persoana cu dare de mana si primiti oferte de angajare - e posibil. Or sa va contacteze niste oameni care vor sa intrati in echipa lor, ca numai asa o sa aveti parte de succes si voi si ei.

TAUR
Se va gasi cea mai avantajoasa postura pentru voi- sa lucrati la ceva care va place si care sa va aduca si bani frumosi - si apropo- azi puteti incasa niste bani. Invitatie speciala prin oras, la un eveniment care sa atraga personalitati din diverse domenii - prilej tocmai bun sa mai cultivati si alte relatii.

GEMENI
Va interesati de o plecare, cautati cazare, faceti rezervare la tren, avion, autocar si daca n-aveti toti banii puteti plati doar un avans. Se anunta rezultate bune la examen, la scoala in general, nu are cu ce sa va ia prin surprindere - o sa faceti progrese in plan intelectual.

Citește și
Neti Sandu
Horoscopul zilei de 21 februarie
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

RAC
Ar putea veni ceva bani, sub forma de imprumut de la banca si sa-i folositi imediat, sa acoperiti cu ei alt cont sau sa va luati o casa , de exemplu. O sa luati legatura cu un avocat sa va apere, sa va sustina intr-o cauza anume, sa vi se faca dreptate.

LEU
Interlocutorii de la care vreti sa faceti rost de o sponsorizare, de un job, poate va prezentati la un interviu sau te pomeni c-or fi niste autoritati de la care vreti aprobari. Poate o sa va puneti de acord cu fiinta iubita in privinta unor achizitii si o sa le comandati daca n-o sa le luati direct, chiar.

FECIOARA
Vi se aproba o suma de bani cu care sa va cumparati tot felul de lucruri trebuincioase pentru casa. Avantajul, enorm, poate fi ca le puteti lua in rate. A sosit vremea sa va ingrijiti de sanatate, sa faceti sau sa repetati niste analize, sa vedeti ce va lipseste, ce e in plus.

BALANTA
O sa profitati de timpul liber - va duceti la o sala de sport, mai iesiti la un film, luati lectii de dans, stiu eu, de cosmetica, de... ceva care sa va destinda. Puteti rezolva niste probleme care tin de o deplasare, in strainatate, e de presupus si trebuie reinoit, facut pasaport, cerut viza.

SCORPION
Poate vi se livreaza astazi mobila, cine stie ce aparatura comandata mai demult sau dati fuga la notar sa autentificati un act- ca e urgenta. Sfera sanatatii e oarecum avariata sau pluteste in aer o amenintare de raceala, de disfunctie biliara sau posibile probleme digestive.

SAGETATOR
VA dati intalnire, chiar si dupa program, cu colegii sa-l sarbatoriti pe unul dintre voi sau ati incheiat cu succes un proiect si e de savurat momentul. O sa faceti un plan de lucru - aveti de pregatit o petrecere in familie si trasati responsabilitati ca sa iasa totul ca la carte.

CAPRICORN
Un drum la banca sa va dumiriti cat ati strans, de cat mai aveti nevoie sa va atingeti un scop si sa fiti convinsi ca v-ajung banii de platit datoriile lunare. O revizuire de contract si pana la sfarsitul programului trebuie sa spuneti daca prelungiti contractul sau va orientati spre alta combinatie parteneriala.

VARSATOR
Comunicare perfecta cu partenerii de afaceri, o sa rulati si bani, impartiti poate salarii, stabiliti termene de predare, de plata, faceti un desfasurator al lucrarilor, pe etape. E posibil sa faceti rost de bani, sa va achitati datoriile catre banca - asta daca aveti un imprumut si sa va procurati lucrurile de care aveti nevoie.

In fiecare vineri, de la ora 14.00, Neti Sandu te asteapta la videochatul stirileprotv.ro, ca sa iti detalieze predictiile astrelor.

Citeste cum iti afecteaza cifrele viata!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Antrenor legendar pentru Rapid! Ce scriu scoțienii
NEWS ALERT Antrenor legendar pentru Rapid! Ce scriu scoțienii
Citește și...
Horoscopul zilei de 22 februarie
Horoscopul zilei de 22 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 22 februarie.

Horoscopul zilei de 21 februarie
Horoscopul zilei de 21 februarie

Neti Sandu iti spune ce iti rezerva astrele pentru ziua de 19 februarie.

Afla ce inseamna 11!
Afla ce inseamna 11!

Neti Sandu iti explica ce inseamna alaturarea celor doi 1.

Recomandări
Cum explică Nicolae Ciucă legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit
Cum explică Nicolae Ciucă legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă, unul dintre iniţiatorii legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit, a explicat care au fost motivele pentru care a promovat această lege controversată.

 

Mită electorală într-o comună din județul Olt. Polițiștii s-a autosesizat după ce au văzut filmarea pe internet
Mită electorală într-o comună din județul Olt. Polițiștii s-a autosesizat după ce au văzut filmarea pe internet

Poliţiştii din județul Olt s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări pentru infracţiunea de coruperea alegătorilor, după ce au fost postate online imagini cu persoane care împărțeau pachete unor locuitori.

 

Rusia a declanșat o ofensivă de proporții în Ucraina. Armata lui Putin încearcă să creeze o zonă-tampon
Rusia a declanșat o ofensivă de proporții în Ucraina. Armata lui Putin încearcă să creeze o zonă-tampon

Forţele ruseşti au lansat vineri dimineaţa devreme un atac terestru cu blindate asupra regiunii ucrainene Harkov din nord-estul ţării, avansând un kilometru în apropierea oraşului de frontieră Vovceansk, într-un efort de a crea o zonă-tampon.