Horoscopul zilei de 20 octombrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BALANTA
O sa recuperati niste bani, vi se fac poate unele favoruri, va cumparati ceva pentru care strangeti bani de multa vreme, o sa aveti parte de o reusita. Poate scapati de lucrurile care stau degeaba prin dulapuri, le dati celor care poate au nevoie de ele, faceti curatenie.

SCORPION
Va parvine un raspuns care o sa va ajute sa capatati o functie sau sa faceti o achizitie, sa vindeti ceva, dar nu puteati face aceste lucruri fara autorizatie. Exista armonie in sfera sentimentala, o sa dati uitarii o perioada grea din viata voastra, poate are legatura cu statutul de parinti.

SAGETATOR
O reusita in camin, va luati ceva frumos, confortabil, util, si care sa nu coste o avere, sa va targuiti pana scoateti un pret convenabil. Ingrijiti-va de sanatate, de copii, de parinti, nu e de neglijat acest aspect, o sa aveti de tras daca refuzati un tratament.

CAPRICORN
Primiti un accept, mergeti mai departe cu niste studii, o sa luati bani de pe urma unor drepturi recunoscute, pare sa fie un salt in cariera. Invitatie la un eveniment special, bun prilej pentru voi sa reactualizati niste relatii si sa mai cunoasteti si alta lume.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

VARSATOR
Se regleaza situatia financiara, aflati cat mai aveti de plata, cati bani or sa va mai intre, faceti balanta monetara si vedeti cam pe unde va situati. Bateti palma pentru o afacere, poate prelungiti doar niste colaborari si tot e bine ca aveti garantia ca veti lua niste bani.

PESTI
Va parvin niste bani cu conditia sa-i sunati si voi pe cei care va datoreaza sa nu va mai amane, sa faca rost de undeva, de unde-or sti. O bucurie, reintalniti pe cineva care s-a cuibarit in sufletul vostru si o sa vedeti daca e valabila si reciproca.

BERBEC
Proiecte de sertar pe care le puteti scoate la suprafata, sa le propuneti sefilor spre aprobare si sa alegeti eventual si echipa, sa fiti gata de start. Vizita cuiva o sa va scoata din toata starea de incordare, o sa va aline o suferinta, o sa va fie de mare ajutor.

TAUR
Oferta de lucru, o sa va consultati si cu ceilalti colegi sa vedeti in ce masura e avantajoasa oferta, ca o avea poate niste hibe. E cineva care asteapta un raspuns de la voi si nu neaparat cu vorbe, ci cu fapte, vrea sa vada o atitudine normala.

GEMENI
Un drum la banca si vi se spune in ce conditii puteti obtine un imprumut, daca va convine, daca aveti cum sa dati inapoi banii si de unde-i puteti lua daca nu de la banca. Or sa va ia in serios sefii, gasesc sponsori pentru voi, va creeaza conditii sa obtineti performanta, e o perioada foarte buna sa va evidentiati prin ceva.

RAC
E posibil sa incasati bani si totodata sa va parvina diverse instiintari de plata, facturi, taxe, alte datorii pe la banci, sau aveti de dat bani pe o lucrare dentara. Poate va faceti programare la cosmetica, la tuns, la masaj, la o sala de fitnes, ori altundeva sa va ingrijiti.

LEU
Ati putea alege un domeniu de studiu, ati putea definitiva o situatie legata de studii, sa va luati o diploma si sa puteti profesa meseria respectiva si sa luati bani. Sfera sanatatii are niste minusuri si trebuie sa va duceti la doctor, in caz contrar o sa suportati niste consecinte.

FECIOARA
O sa bateti palma cu coechipierii de afaceri pentru un contract si va urma o perioada cu multa munca, dar nici rezultatele nu vor intarzia sa apara. O sa aveti parte si de certitudini in relatia de suflet, partenerul isi asuma responsabilitati si e dispus sa legalizeze relatia.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.