Horoscopul zilei de 17 noiembrie!

17-11-2009 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

SCORPION - Ies bani din ceva, adica o sa-i incasati pentru ca s-au gasit pana la urma fonduri din care sa fiti platiti, in plus afacerile iau amploare.

SAGETATOR - Aveti de invatat, de dat un examen, de prezentat vreun referat, ori poate trebuie sa-l ascultati pe copil la lectii ca vin tezele.

CAPRICORN - Or sa vi se dea acei bani sau, stiu eu, bonuri valorice de la job sau de la altcineva pentru care ati lucrat- vor fi niste beneficii.

VARSATOR - S-ar putea sa va ajute la treaba niste colegi mai tineri, entuziasti care nici nu simt ca fac vreun efort - o s-aveti noroc cu ei.

PESTI - O sa luati parte la o actiune care v-ajuta sa va puneti in valoare talentul, sa veniti cu inspiratia care e punctual vostru- forte!- sa iasa ceva de calitate.

BERBEC - Vi se rezerva, poate, niste bilete de cazare sau de transport sau si/si, ca sa plecati cu fiinta iubita, cu copii la odihna, la distractie.

TAUR - Se poate sa fiti chemati in biroul sefilor sa va dati acordul pentru...ceva care pare sa va convina si pentru care ati putea lua si bani.

GEMENI - O fi zi de salariu sau e ziua in care vi se aproba un credit, o suplimentare a creditului cerut unei banci, e o legalizare, o definitivare.

RAC - Un castig, un beneficiu oricat de mic, un discount la cumparaturi, o reducere la un tratament cosmetic, la plata antrenamentelor la o sala de sport.

LEU - O sa primiti o confirmare de la cineva care s-a tinut de cuvint si v-a ajutat intr-o chestiune anume- deci: misiune indeplinita.

FECIOARA - Dizlocati, probabil, o suma de bani din fondul de rezerva sa cumparati un obiect de folosinta casnica, deci nu e un moft, ci e nevoie de el in casa.

BALANTA - Note, calificative de top, de la scoala, de la o intrecere, un concurs, poate sa fie si reusita copilului cu care sa fi repetat o materie.

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO