Horoscopul zilei de 16 noiembrie!

16-11-2009 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

SCORPION
Se pot rezolva niste lucruri care va dau de multa vreme bataie de cap si o sa avansati cu un proiect, cu demersurile de afaceri.

SAGETATOR
O definitivare, vi se permite de-aici incolo sa actionati in cadrul unei organizatii, va duceti poate la alt serviciu sau incepeti niste cursuri la scoala.

CAPRICORN
Se anunta un succes in colectivitate, poate ati depus un efort pentru care primiti bani sau doar recunostinta, cert e ca e nevoie de voi intr-un grup.

VARSATOR
Ati putea incasa o suma de bani si sa scapati de o grija, ca nu va dadeau datornicii banii si ca atare o sa aveti cu ce plati facturile.

PESTI
Va parvine un raspuns de la o agentie de forta de munca sau de la scoala ca puteti lucra ori invata in strainatate sau ca puteti calatori.

BERBEC
E posibil sa va intre bani, poate va aproba un credit bancar si si azi va luati banii ca sa dati apoi avansul la casa ori la masina, ca de asta ati cerut bani.

TAUR
Puteti obtine unele avantaje daca o sa stiti cum sa puneti problema in fata unor autoritati, totul e sa nu ratati momentul daca se creeaza un astfel de context

GEMENI
Sunteti impacati cu noua situatie de la slujba, cu banii, multi, putini, cum sunt, prin comparatie cu ce-a fost parca lucrurile merg spre mai bine.

RAC
Va trebui sa va decideti in privinta copilului sau a cuiva tanar din familie, daca n-aveti copii, cum sa procedati, in grija cui sa-l lasati, de unde sa faceti rost de bani.

LEU
Ati putea semna un contract de vanzare-cumparare sau de inchiriere ca in sfirsit ati facut rost de bani sau ati cazut la o intelegere cu cealalta parte implicata.

FECIOARA
Un raspuns favorabil de la scoala, de la un concurs, va puteti apuca de o noua activitate care sa va tina in priza, sa va ocupati timpul cu ceva care va place.

BALANTA
Ar trebui sa incasati niste bani si sa faceti acele lucruri pe care pan-acum nu va dadea mana sa le faceti din lipsa banilor, sa va luati de imbracat, de exemplu.

Tags: horoscop, zodii,

VIDEO PROTVPLUS.RO