Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2009

14-11-2009 00:00


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi!

SCORPION
O sa va permiteti o serie de lucruri la care pana acum n-ati avut acces din cauza banilor, ca nu-i aveati dar acum le puteti face si voi o surpriza placuta alor vostri.

SAGETATOR
E de plecat la drum, sa schimbati peisajul, sa revedeti fie niste oameni, fie niste locuri fara prea mare cheltuiala daca tot n-aveati multi bani.

CAPRICORN
O sa fiti perfect de acord cu amicii care va convoaca la un party ca anturajul e OK, locul e si el convenabil, lucrurile se leaga.

VARSATOR
Se pune baza pe voi, niste prieteni vor sa nu lipsiti de la o ceremonie, ba poate vor sa le dati o mana de ajutor la organizare, la pregatiri.

PESTI
Il programati azi sau maine pe prietenul care vine de la drum lung, daca aveti chef il chemati de azi, daca sunteti obositi va-ntalniti maine dupa amiaza.

BERBEC
Intalnire de suflet, sunt multe de spus si de promis, sa vedem in ce masura partenerul va tine cont de rugamintile voastre ca relatia sa mearga struna.

TAUR
Reuniune la voi sau la altcineva din familie cu un prilej festiv si o sa va bucurati ca nu va puteti intalni atat de des pe cat ati dori cu cei dragi.

GEMENI
Poate strangeti bani impreuna cu alti prieteni sa le oferiti un dar de nunta ori de botez celor la care sunteti invitati ca poate vor un obiect anume.

RAC
Macar in week-end sa faceti si voi un pic de miscare, sa alergati in parc, sau la sala de sport, sa practicati un sport, de intretinere daca nu la nivel de profesionisti.

LEU
Un eveniment de la care nu puteti lipsi, dar pan-atunci mai aveti ceva treaba pe-acasa si trebuie sa va grabiti sa nu intarziati de la party.

FECIOARA
O s-ajungeti intr-o colectivitate in care e nevoie de voi ca sa se desfasoare totul in bune conditii, o fi o serbare, o festivitate de premiere sau doar o aniversare.

BALANTA
Banii v-ar fi putut intra aseara tarziu asa ca azi daca verificati contul s-ar putea sa-i gasiti acolo, tocmai bine sa dati o raita pe la magazine.


 

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO