Berbec: E posibil sa incasezi bani. Vezi ce-ti rezerva tie astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce-ti rezerva astazi astrele.

CAPRICORN

E posibil sa apara niste urgente si sa fiti intr-o continua alergare pana rezolvati tot ce aveti pe ordinea de zi. Se observa eficienta maxima. Ar trebui sa fiti mai atenti cu sanatatea, a voastra si a celor din casa. Poate pe copii o sa-i duceti la un control.

VARSATOR

Bine ar fi sa va inarmati cu rabdare, ca pot aparea unele disensiuni in relatia cu colegii, subalternii si solutia e sa gasiti un ton potrivit, ca sa va puteti intelege. Pareti mult mai receptivi la problemele altora si o sa primiti si voi ajutor la momentul potrivit - chiar si azi daca o sa fie nevoie.

Citește și
Ce arme țineau rușii în depozitul aruncat în aer de dronele ucrainene. Explozia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

PESTI

V-ati putea cere transferul in alt departament sau intr-o alta grupa de studiu, la alta disciplina sau va ganditi sa va mutati in alta casa. Puteti obtine un imprumut sau un salariu in avans ca sa rezolvati problema unor datorii care s-au adunat in timp.

BERBEC

E posibil sa incasati niste bani sau sa va ofere cineva un cadou, sa vi se faca o surpriza placuta, semn ca lumea din jur va iubeste. O sa treceti pe la mai multe ghisee pana sa luati semnaturile fara de care nu puteti avansa cu afacerile.

TAUR

O sa intrati la cheltuiala poate pentru ca v-au ramas niste facturi neachitate de la sfarsitul anului si o fi venit scadenta si trebuie sa le platiti neaparat. Bine ar fi sa va interesati de o plecare, sa stiti exact cu ce va deplasati, cand si in compania cui.

GEMENI

Veti lua o decizie de comun acord cu partenerul de viata si viata in cuplu o sa fie mai tihnita, fiecare stie ce are de facut si o sa fie un progres. Or sa va intinda o mana de ajutor niste prieteni, mai tineri, carora le place sa-si faca de lucru in preajma voastra.

RAC

Ati putea prelungi un contract de munca, sa va luati ceva de lucru si in particular si sa faceti rost de mai multi bani, cel putin in perioada asta. Le mai puteti face un apropo celor care au sa va dea bani, sa vada ca nu renuntati la ei - la bani, adica.

LEU

O perioada mai incarcata la serviciu. Or fi mai multe activitati pe care sa le faceti in locul altor colegi care or fi in concediu sau lipsesc nemotivat. Ati putea primi un salariu in avans ori un imprumut de la banca sa va luati ceva care costa mult: o casa, o masina.

FECIOARA

Se pare ca o sa incepeti sa va ingrijiti si de aspectul fizic, o sa faceti miscare, va duceti la o sala de sport sau va luati acasa un stepper, o bicicleta medicala. Mai aveti de platit niste impozite la casa ori vreo rata la apartament, la ceva care costa mult.

BALANTA

Din banii stransi poate o sa va luati o masina de spalat, un congelator, o piesa de mobilier. Niste bani par sa se duca pe confortul casnic sau pe decoratiuni. O sa faceti mai multe drumuri pana sa obtineti un act sau sa faceti toate cumparaturile de pe lista.

SCORPION

Le puteti da un raspuns, macar teoretic, verbal unor colaboratori sa stie si ei daca mai lucrati impreuna sau trebuie sa va gaseasca inlocuitori. Se observa cheltuieli serioase si o sa faceti un efort sa va mai ramana ceva bani de rezerva in cont.

SAGETATOR

Probleme de tip birocratic la voi, o sa tot umblati cu hartiile in mana pana primiti raspunsuri, semnaturi, parafe ca sa definitivati niste situatii. O sa va intelegeti mult mai bine cu tineretul marti, dupa ce veti avea niste explicatii, sa stie fiecare unde greseste.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Vibratia zilei: Azi e o zi a rectificarilor!
Vibratia zilei: Azi e o zi a rectificarilor!

Putem indrepta o serie de lucruri vorbind. Sa explicam celorlalti ce vrem, ce suntem dispusi sa facem, ce am vrea de la ei si cat suntem de capabili sa toleram.

Recomandări
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Nicolae Ciucă este absolut convins că va trece de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde se va „duela” cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană.

Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă
Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă

Bărbatul care a pus pe jar forțele de securitate pentru că a provocat intenționat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa
Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa

Uniunea Europeană trebuie să-şi întărească rapid apărarea, deoarece Rusia ar putea fi pregătită pentru o confruntare în şase până la opt ani, a declarat Andrius Kubilius, desemnat pentru a deveni primul comisar al UE pentru apărare.