Fecioarele cer, cu succes, favoruri sefilor. Vezi ce-ti rezerva astrele

25-03-2011 07:51


Este o zi reusita. O sa depasim obstacolele pe care mai mult ca sigur le vom intalni, pentru ca aspectele de pe cer sunt bune dar si mai putin bune. Marte este reactiv, si atunci o sa depunem eforturi mari ca sa facem tot ce ne-am propus.

VIBRATIA ZILEI

Vibratia zilei este 7 si o sa avem o comunicare speciala cu planul spiritual, ca sa intelegem ce ni se intampla.

BERBEC

Un program incarcat. Aveti de lucru si la serviciu, dar si acasa. Familia va asteapta poate ca sa plecati in excursie - Mercur va invita la drum. Un eveniment festiv o sa va dea bataie de cap, sa asigurati buna organizare, sa fie totul de calitate.

TAUR

Va intra niste bani si o sa va descurcati cu o parte macar din cheltuieli, datorii, sa nu va prinda Pastele cu restante- exclus. In continuare, sfera sanatatii cam lasa de dorit- poate pentru ca nu luati ce v-a recomandat medicul.

GEMENI

Posibila negociere, ca sa fiti convinsi ca merita sa va apucati de un proiect, sa depuneti toate eforturile sa nu care cumva sa ratati o promovare. Un tete-a-tete. O sa aveti poate o explicatie cu cineva care a preferat sa tina sub tacere un adevar.

RAC

O sa plecati intr-o deplasare, poate fi cu un prilej anume si sa ramaneti cateva zile la un hotel, o cabana, sa va rupeti de stresul cotidian. Vin ceva bani de la serviciu si o sa puteti face aprovizionarea, sa faceti fata unor urgente.

LEU

Se poate sa scoateti din banii pusi deoparte, ca sa platiti o reparatie sau o achizitie, sa nu mai amanati sub nicio forma o chestiune de genul asta. O sa va puneti de acord cu fiinta iubita in privinta programului comun, eventual sa vedeti cum procedati cu copiii.

FECIOARA

Le puteti cere o invoire sefilor ca sa ramaneti poate si luni acasa sau chiar in concediu de luni incolo. Le puteti cere o favoare. Poate va duceti la medic sa aflati de ce nu va mai trec niste dureri si sa vi se spuna ce anume trebuie facut.

BALANTA

E munca multa la serviciu. O sa va ajute, sa speram, si colectivul din care faceti parte, o sa va descurcati, fara discutie, o sa fie bine. Va asteapta niste prieteni care au o petrecere-eveniment si o sa luati parte activa la pregatiri.

SCORPION

O sa luati bani si o sa va puteti duce la prietenii vostri din alta localitate, fie si foarte aproape, dar la aer curat si sa stati la povesti sa va distrati. Se poate sa va ocupati de treburi casnice, de curatenie generala, in ideea unei reamenajari.

SAGETATOR

Se poate sa va agitati un pic pana sa va incasati banii, va trebui sa completati niste formulare, sa va duceti cu o cerere la cei care va datoreaza bani. Va creste inima de bucurie la gandul ca o persoana care inseamna mult pentru voi va cauta.

CAPRICORN

Poate dati o raita pe la magazine sa vedeti cu ce va puteti innoi de Paste si din punct de vedere al vestimentatiei si ca ornamente pentru casa. E posibil sa va interesati de conditiile unui credit bancar ca sa va luati masina sau sa o duceti doar in service.

VARSATOR

Vine scadenta si trebuie sa returnati o datorie, sa va taiati de pe lista tot ce aveti de platit, sa fiti curati, sa nu datorati nimanui nimic. Faceti rost de bani, sa platiti niste cursuri sau o plecare in excursie cu grupul, cu tren, autocar.

PESTI

O sa faceti un efort financiar sa plecati pe undeva, sa va duceti la un eveniment monden zilele astea, ca sa se bucure toti ai vostri. Se poate sa profitati de timpul liber ca sa lucrati la ceva care n-ar fi exclus sa va aduca si bani, la o adica.

VIDEO PROTVPLUS.RO