I-a spart sticla de sampanie in cap fostei sotii!


Ultimul update: Luni 10 Septembrie 2012 11:39
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Galati

Suparat ca fosta lui sotie bea cam multe pahare de sampanie, un barbat din Galati a gasit de cuviinta s-o pedepseasca si a lovit-o cu o sticla in cap.

Barbatul a implinit 60 de ani, iar duminica seara si-a invitat toate rudele la masa, inclusiv pe fosta nevasta, cu care oricum locuieste inca in aceeasi casa.

Omului i s-a parut ca fosta lui sotie bea prea multa sampanie. A luat o sticla plina si, fara sa dea de banuit, a inceput s-o loveasca pe femeie in cap.

Ceilalti invitati au sarit in ajutorul victimei si au chemat si o ambulanta. Medicii au transportat-o pe femeie la spital, unde a fost internata imediat. Avea mai multe taieturi la cap.

In acelasi timp, in casa barbatului au ajuns si politistii. Oamenii legii il cerceteaza pe agresor sub acuzatia de lovire.

De pe patul de spital, fosta sotie a barbatului spune ca, dupa externare, va incerca sa-si gaseasca alt acoperis deasupra capului. Din iunie sunt despartiti, dar locuiesc inca in acelasi apartament. 

Convinsi ca nu mai pot convietui impreuna, cei doi se gandesc serios sa-si vada fiecare de viata lui si sa gaseasca o solutie pentru a locui separat.

VIDEO PROTVPLUS.RO