Cat pe ce sa fie calcat de patru masini!

Ultima actualizare: 18-03-2012 23:57

I s-a intamplat unui barbat de 40 de ani din Caransebes, care se plimba pe sapte carari pe soseaua Braila-Faurei. Pentru ca barbatul avea un echilibru fragil, mai multe autoturisme au reusit sa il evite in ultimul moment.

Din cauza ca in acea zona soseaua nu era iluminata, barbatul era cat pe ce sa fie lovit de cateva masini. Ultimul care l-a evitat la mustata a fost soferul unei autobasculante, care mergea dinspre Braila catre Faurei. Ca sa nu-l loveasca, soferul a tras mult stanga si a intrat pe sensul opus de mers, insa n-a mai avut timp sa revina pe banda sa de mers. Roata remorcii a fost lovita de un autoturism care circula regulamentar, venind din fata.

Luat la intrebari de politistii sositi la fata locului, pietonul, care habar n-avea din ce scapase, a povestit ca a venit pe jos din Caransebes si nu stie incotro se duce. 

Soferul autobasculantei s-a ales cu trei luni de suspendare a carnetului si cu o amenda de 324 lei. Pietonul turmentat, in schimb, a fost lasat sa isi vada in continuare de drum. Tot pe sapte carari. 

Zilele trecute, un tanar de 27 de ani, prins la volan fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice, a facut circ la o sectie de politie din Constanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO