Politistul mort in misiune duminica a fost inmormantat


Ultimul update: Luni 09 Aprilie 2012 00:21
Data publicarii: Miercuri 08 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Cluj
Politist

Jale mare miercuri, in satul Mesteacanu din judetul Salaj, unde a fost inmormantat politistul care a murit in misiune, pe o sosea din Cluj.

Sute de persoane, printre care colegi de-ai agentului, procurori si jandarmi, au fost alaturi de familia devastata de durere. Ioan Agrisan a pierit strivit intre masina politiei si un autoturism care tocmai fusese implicat intr-un accident.

Trupul politistului a fost adus in satul sau natal marti dupa-amiaza, iar miercuri, a fost inmormantat in cimitirul din localitate, alaturi de bunicii sai. 

Sotia sa a plans tot timpul, iar la un moment dat, in timpul slujbei, i s-a facut rau. Parintii barbatului, care abia mai au lacrimi sa-l planga, spun ca e nedrept ca baiatul a murit inaintea lor. Vor incerca sa-si adune puterile, ca sa o poata ajuta pe nora lor sa-i creasca pe cei doi copii orfani de tata: un baiat de 5 ani si o fetita de numai trei luni. 

La inmormantare au venit si fostii colegi ai politistului din Brigada Mobila de Jandarmi Cluj, unde a lucrat pe vremuri timp de 7 ani, dar si cei din Inspectoratul de Politie. 

Ioan Agrisan a fost avansat post-mortem, la gradul de subinspector. Colegii lui spun despre el ca a fost un politist exemplar.

Ioan Agriasn a murit duminica trecuta, in localitatea clujeana Capusu Mare, in timp ce ancheta un accident rutier. Un sofer care gonea spre Cluj a intrat cu viteza in curba, a lovit masina politistului, iar acesta a fost strivit intre autoturismul de serviciu si cel implicat in primul eveniment rutier. 

Panicat, conducatorul auto a vrut sa se arunce sub rotile unui TIR, insa a fost oprit de martorii si politistii aflati in zona. 

Moartea lui Ioan Agrisan este considerata accident de munca, iar soferul vinovat este cercetat pentru ucidere din culpa.

Sursa: Pro TV

Soferul vinovat de moartea politistului din Cluj, anchetat penal
Un politist din Cluj a murit strivit intre doua masini!
Un politist din Cluj a murit strivit intre doua masini!
VIDEO PROTVPLUS.RO