O familie din Cluj traieste intr-un cimitir!


Ultimul update: Joi 10 Mai 2012 08:21
Data publicarii: Sambata 04 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Cluj
Afla cum e viata printre morminte!

Cinci oameni alungati din casa in casa si-au gasit caminul in cimitir inca din timpul vietii. Este vorba despre o familie cu cinci membri, din Cluj, care traieste intr-o casa chiar intr-unul din cimitirele orasului.

Nu aveam altundeva une sa mergem si cum parintele Nicolae e un om bun, am mers sa cautam intelegere la el. Ne-a permis sa venim sa locuim aici, iar asta pentru ca nu suntem singurii pe care i-a ajutat. A vazut ca suntem seriosi, eu lucrez de cand ma stiu ca postas si lumea ne cunoaste aici. Apoi, mai aveam si copii cu noi.
Constantin Lacati-Titi

Familia Lacati-Titi a trait si intr-o locuinta obisnuita, casa parinteasca a capului familiei, Constantin, un barbat de loc din Someseni. Insa "bunatatea gratuita", dupa cum spune acesta, i-a lasat pe drumuri. Au imprumutat niste prieteni cu bani si asta i-a costat casa. Apoi, s-au mutat din loc in loc, pana cand l-au cunoscut pe preotul Nicolae Darjan, care i-a gazduit in casa din cimitir.

Insa, de curand familia Lacati-Titi a aflat ca locuinta din cimitir va fi daramata anul viitor, pentru a face loc unei capele. Viseaza sa-si construiasaca o casa pe locul celei vechi, mostenit de Constantin Lacati-Titi de la mama lui, dar sunt constienti ca mai au mult de muncit pana sa-si realizeze visul.

Casa din cimitir, in care locuiesc acum, a fost construita in urma cu peste 100 de ani si este facuta din pamant. In casa au mai trait pana acum doua famili. Se zvonea chiar ca un barbat care a locuit aici pe vremea lui Ceausescu ar fi fost varcolac.

Citeste povestea completa a familiei Lacati-Titi pe www.clujeanul.ro!

Sursa: Clujeanul

Tags: cimitir, locuinta, cluj,

O familie din Deva risca sa isi petreaca iarna in strada
O familie cu zece copii trăieşte în două cămăruţe înghesuite
O familie cu zece copii trăieşte în două cămăruţe înghesuite
VIDEO PROTVPLUS.RO