Impatimit al jocurilor de noroc, mort la datorie!

Ruleta

Un barbat de 44 de ani, din Cluj, a murit in timp ce juca la unul din cazinourile din oras. Avea probleme cardiace si se pare ca a suferit un infarct.

In plin joc, Petre Dumitru Chirila, poreclit "Dalmatianul", a cazut ca secerat. Persoanele aflate langa el au sarit imediat sa-i acorde primul ajutor si au chemat ambulanta, insa eforturile au fost in zadar. Barbatul murise deja.

Omul era cunoscut drept un mare amator al jocurilor de noroc, lucru sustinut si de unul dintre politistii clujeni de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate. Acesta a declarat pentru Clujeanul ca "Dalmatianul" putea ghici culoarea pe care va pica bila de la ruleta si era specialist la barbut.

"A jucat prin toata lumea, chiar si la Monte Carlo si la Las Vegas. In ultimii ani mergea la Budapesta sa joace. Aducea masini din strainatate si le vindea in tara. A mai vandut si ceva terenuri pe care le-a primit drept mostenire, iar banii i-a bagat pe toti la jocurile de noroc. Cred ca a cheltuit cel putin 1 milion de euro pe cazinouri", a mai spus politistul clujean.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Bistrita Nasaud, locul accidentelor de final de saptamana
Bistrita Nasaud, locul accidentelor de final de saptamana

Ghinioanele s-au tinut lant sambata noapte pe soselele din Bistrita Nasaud! Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident in care au fost implicate doua masini care s-au ciocnit si au ajuns intr-o rapa.

Si-a gasit sfarsitul in somn!
Si-a gasit sfarsitul in somn!

Un barbat de 67 de ani din Zalau a fost gasit fara suflare in patul sau, cel mai probabil intoxicat cu monoxid de carbon.

Cainii mor de foame la adapostul de la Gherla
Cainii mor de foame la adapostul de la Gherla

Nicio amenda nu sperie suficient de mult, ca oamenii sa nu mai chinuie animalele. O confirma cativa asa-zisi ingrijitori angajati la un adapost pentru caini din Gherla.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.