Politistul scandalagiu din Arad risca sa fie dat afara

Ultima actualizare: 13-09-2012 02:13

Politistul din Arad care la inceputul lunii a facut scandal prin centrul orasului, tipand ca e maltratat si persecutat de colegii de serviciu, risca sa fie dat afara din Politia de frontiera.


Sefii lui spun ca barbatul nu a respectat ordinul de a se prezenta la un consult psihiatric la spitalul militar din Timisoara.

Politistul de frontiera s-a intors joi din concediu, pentru a afla ca superiorii lui au deschis o ancheta interna care il are pe el in centru.

El este anchetat atat pentru incidentul de la inceputul lunii cat si pentru faptul ca nu s-a supus ordinului de a merge la un consult psihiatric.

Pana cel mai tarziu saptamana viitoare, politistul va afla ce sanctiune il asteapta. El risca, in cel mai fericit caz, o simpla mustrare insa, in functie de rezultatele anchetei, poate sa fie sanctionat cu amanarea avansarii in grad sau chiar destituirea din politia de frontiera.

La 1 octombrie, barbatul, imbracat in uniforma de serviciu a alergat prin centrul Aradului tipand in gura mare ca este maltratat si persecutat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO