Veste rea pentru Dragnea de la Instanța Supremă. Fostul lider al PSD rămâne după gratii

Ultima actualizare: 21-01-2020 19:56

Liviu Dragnea rămâne după gratii! Instanța supremă i-a respins marți recursul în casație - o cale extraordinară la care a apelat fostul lider al PSD împotriva deciziei care l-a trimis după gratii anul trecut în luna mai.

Decizia este definitivă, iar Dragnea va trebui să plătească și 200 de lei cheltuieli judiciare către stat.

În urmă cu o săptămână, fostul lider PSD ​- aflat în detenţie în urma condamnării la 3 ani şi jumătate de închisoare - a apărut în faţa judecătorilor. Fără mustață și fără zâmbetul pe care îl afișa altă dată, fostul lider al PSD le-a spus judecătorilor din completul de 5 că el stă închis nevinovat.

Îl contrazic, însă, categoric, procurorii anticorupție.

După ce a eșuat cu contestația în anulare, Dragnea a apelat și la recursul în casație, ultima cale excepțională ce poate fi declarată împotriva deciziei de condamnare din luna mai.

”Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o.” a spus Dragnea.

Fostul președinte al PSD a suținut din nou că nu ar fi știut că cele două angajate de la protecția copilului Teleorman ar fi lucrat pentru PSD, deși erau plătite din bugetul public.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO