Veste rea pentru Dragnea de la Instanța Supremă. Fostul lider al PSD rămâne după gratii


Ultimul update: Marti 21 Ianuarie 2020 19:56
Data publicarii: Marti 21 Ianuarie 2020 07:28
Categorie: Stiri Justitie

Liviu Dragnea rămâne după gratii! Instanța supremă i-a respins marți recursul în casație - o cale extraordinară la care a apelat fostul lider al PSD împotriva deciziei care l-a trimis după gratii anul trecut în luna mai.

Decizia este definitivă, iar Dragnea va trebui să plătească și 200 de lei cheltuieli judiciare către stat.

În urmă cu o săptămână, fostul lider PSD ​- aflat în detenţie în urma condamnării la 3 ani şi jumătate de închisoare - a apărut în faţa judecătorilor. Fără mustață și fără zâmbetul pe care îl afișa altă dată, fostul lider al PSD le-a spus judecătorilor din completul de 5 că el stă închis nevinovat.

Îl contrazic, însă, categoric, procurorii anticorupție.

După ce a eșuat cu contestația în anulare, Dragnea a apelat și la recursul în casație, ultima cale excepțională ce poate fi declarată împotriva deciziei de condamnare din luna mai.

”Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o.” a spus Dragnea.

Fostul președinte al PSD a suținut din nou că nu ar fi știut că cele două angajate de la protecția copilului Teleorman ar fi lucrat pentru PSD, deși erau plătite din bugetul public.

VIDEO PROTVPLUS.RO