Încă 2 ani de închisoare pentru ”Adina - spaima șoselelor”. De ce n-o extrădează judecătorii din UK


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 04 Iunie 2018 17:02
Categorie: Stiri Justitie
Adina Prisăcariu

Suceveanca Adina Prisacariu, numită ”Adina - spaima șoselelor”, a mai fost condamnată la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis, pedeapsă care s-a adăugat la o primă sentință definitivă, de 4 ani.

 

Adina, însă, este liberă, în Marea Britanie, după ce magistrații de aici au refuzat extrădarea. 

Acum, judecătorii i-au contopit toate pedepsele, astfel că Adina are de executat cinci ani și două luni de închisoare, relatează Obiectiv de Suceava. La mijlocul lunii aprilie 2018, Adina Prisăcariu, de 23 de ani, din Grănicești, a fost eliberată de către judecătorii din Marea Britanie, după o lună petrecută în arest. Tânăra fusese condamnată definitiv la patru ani de închisoare pentru contrabandă şi constituire de grup infracţional organizat.

Înainte de pronunțarea sentinței, Adina Prisacariu a plecat în Marea Britanie, unde a fost arestată în vederea extrădării, dar, în final a fost eliberată. Mai mult, instanţa britanică a considerat că ea nu trebuie trimisă în ţară din cauza condiţiilor proaste din penitenciarele româneşti.

Tânăra este judecată și într-un al treilea dosar, pentru ucidere din culpă.

Adina Gabriela Prisacariu, numită ”Adina - spaima şoselelor”, după ce a fost implicată în mai multe evenimente rutiere, din care unul în care a murit soțul ei,

Sursa: obiectivdesuceava.ro

Suceveanca poreclită ”Adina, spaima șoselelor”, prinsă în Marea Britanie
VIDEO PROTVPLUS.RO